Ingezonden persbericht


Christijan Albers gaat voetballen

Vanavond is het zo ver: Christijan Albers gaat voetballen! Tijdens de openingswedstrijd vormt hij het Allstar team samen met onder andere Ruud Hesp, Huub Stevens, Edward Linskens en Berry van Aerle. Samen openen zij de eerste LaOla indoor kunstgrasvelden van de Benelux.

Graag nodigen wij u nogmaals uit om vanavond kennis te maken met dit LaOla Voetbalconcept. Dit spectaculaire indoor voetbalconcept waarbij gespeeld wordt op kunstgras (Fifa goedgekeurd) omringd door boarding, is een combinatie van zaal- en veldvoetbal. In Duitsland en Engeland is dit concept sinds enkele jaren een enorm succes. Alleen al in de deelstaat Nordrhein Westfalen (Duitsland) zijn er 45 indoor voetbalhallen, die gezamelijk ongeveer 300 indoor velden vertegenwoordigen. Sportcentrum Fit4Life in Someren heeft hiervan de primeur in Nederland!

Tijdens deze avond kan de pers kennismaken met het LaOla Voetbalconcept en na de wedstrijd wordt u zelf in de gelegenheid gesteld het kunstgras te betreden.

Het LaOla Voetbalconcept is uitermate geschikt voor jeugdopleidingen, toernooien, clinics en uiteraard verhuur aan bedrijven en particulieren.

Voor uw aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met LaOla via info@laolavoetbal.nl of middels telefoonnummer 0475-300303.



Gegevens officiele opening:

Toegang: 19.30 uur

Aanvang wedstrijd: 20.30 uur

Locatie: LaOla Voetbalcentrum Someren

Loovebaan 25

5712 JV Someren

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze internetpagina www.laolavoetbal.nl

Met vriendelijke groet,

Het LaOla Team