BNN

BNN WINT INTERNATIONALE TVPRIJS PREMIOS ONDAS

Op donderdag 20 oktober werden voor de 52ste keer de winnaars van de internationale radio- en televisieprijzen Premios Ondas bekend gemaakt. In de categorie televisie internationaal won het BNN-programma Je zal het maar hebben.

In totaal waren er in de diverse categorieën 248 genomineerden uit 24 landen. De prijs wordt op donderdag 3 november uitgereikt aan BNN in het Gran Theatre del Liceu in Barcelona. BNN-presentator en hoofdredacteur Patrick Lodiers zal de prijs in ontvangst nemen. Lodiers: Het is onwaarschijnlijk mooi dat je juist hiervoor een prijs wint: 't is namelijk hulde voor iedereen die ooit in het programma heeft gezeten. En hoewel ik ben gestopt met de presentatie is het goed om te zien dat het programma doorgaat: er zijn nog genoeg mensen met ziektes, handicaps en ongemakkelijkheden die graag openlijk vertellen wat ze allemaal nog wel kunnen! Persoonlijk kijk ik uit naar de uitreiking en de titel in het Spaans: Premios Ondas Internationales de television: Esto es lo que hay! .

Het is voor de derde keer in vijf jaar dat de Publieke Omroep in de prijzen valt. Eerder vielen Hertenkamp (2000) en Dunya & Desi (2002) in de prijzen. Vanaf 23 januari zendt BNN een nieuwe reeks uit van Je zal het maar hebben. De presentatie in het nieuwe seizoen is in handen van Ruben Nicolai. Het programma wordt geproduceerd door Palm Plus TV Produkties in opdracht van BNN.