Gemeente Grootegast


Ouderenmiddag in de gemeente Grootegast

Op vrijdag 21 oktober a.s. organiseren de ouderenbonden, de seniorenraad en het comité Ouderenzegels een middag voor alle ouderen in de gemeente Grootegast. Doelgroep zijn ouderen woonachtig in de gemeente Grootegast vanaf 50 jaar.
Het evenement zal plaatsvinden in herberg "in de groote gast" , Hoofdstraat 59 te Grootegast en de aanvang is om 14.00 uur. Het doel van deze middag is de ouderen kennis te laten maken met de onderwerpen chronische pijn bij ouderen - het juiste medicijn bij pijn. De zaal is open om 13.30 uur. Bij binnenkomst is er koffie of thee. De eerste lezing -chronische pijn bij ouderen- wordt verzorgd door dhr. J. Jellema, arts te Grootegast. De tweede lezing -het juiste medicijn bij pijn- wordt verzorgd door mevr. G. Hospers, apotheek te Grootegast. Na de lezingen zal het Cecilia-quintet uit Niekerk-Oldekerk optreden.
De toegang voor deze middag is EUR 2,-. U wordt koffie of thee aangeboden en de middag wordt afgesloten met een eenvoudige broodmaaltijd.
Het is wel belangrijk dat de organisatie van tevoren weet, hoeveel mensen aan de middag deel zullen nemen en daarom moet u zich vòòr 11 oktober a.s. aanmelden. U kunt uzelf ook telefonisch aanmelden bij de genoemde personen.

Dhr. R. Wegter, Biezejager 14 te Niekerk tel. 505885 Dhr. H. Zuidersma, Perastraat 11, Doezum tel. 613077 Dhr. J. Bos, Hoofdstraat 38 te Grootegast tel. 613557

Ondergetekende
Naam
Adres
Woonplaats
Geeft zich hierbij met .....personen op voor de ouderenmiddag op 21 oktober a.s. in Grootegast

---

(c) 2003 Gemeente Grootegast