Ingezonden persbericht


21 oktober 2005 is Rotterdam een Urban-Dance party rijker. Pimpin' is de naam!

Nu vraag jij je af; Pimpin' ?? Wat kunnen we ervan gaan verwachten? Dat zullen we je eens haarfijn uit gaan leggen. Pimpin' is de nieuwe clubavond voor alle partygangers met een passie voor hiphop, r&b, soulfull latinhouse en vette beats en die het allemaal op 1 avond onder 1 dak willen hebben. En een nieuwe party zou geen party zijn, als we niet ons uiterste best zouden doen om voor jou het beste van het beste uit de Nederlandse urban- en dance-scene naar Outland, de allernieuwste en mooiste zaal van Nederland, te halen.

Wat verstaan we dan onder het beste van het beste? In twee zalen live-optredens van onze 'Hartendief' Brace èn onze 'Fantasy boy' Gio. Maar wat willen we doen zonder the Partysquad? dus Aanwezig op Pimpin'! Het Rotterdamse tintje wordt verzorgd door hiphop en r&b-specialist DJ Menace en in de dance zaal staan naast dance-meister Laidback Luke ook Marc MacRowland en Laurenzo standby om voor jou de lekkerste house van het moment te mixen.

Het Urban tv-programma TMF Pure is aanwezig op Pimpin' om opnames te maken! TMF Pure is een nieuw programma van TMF, dat iedere maandag van 22.00 uur tot 23.00 uur en vrijdag van 17.00-18.00 uur uitgezonden wordt. Reden des te meer om jezelf van je beste kant te zien, want wie weet heb jij op TMF jouw '5 minutes of fame'. Check de flyer als je wilt weten wat je stilo moet zijn J

Datum: 21 oktober 2005

Locatie: Outland (www.outland.nl) (Outland is de voormalig Ministry of Dance,

Gevestigd aan de Prins Alexanderkaan 37 (langs snelweg A20) in Rotterdam).


Tijd 23.00 uur

Entree: 10 euro (pre-sale via ticketbox)

Min. Leeftijd: 18 jaar

www www.pimpinparty.nl (1 oktober online)

Line up: Irwan, Partysquad, Menace, Brace - live, Gio - live, Laidback Luke, Marc MacRowland, Laurenzo.

----------
HET MONUMENTALE

Evelyne Levêke

Weerdsingel WZ 33a / 3513 BC UTRECHT

Postbus 553 / 3500 AN UTRECHT

F 08 - 4224 8808 / M 06 - 4500 8427

evelyne@het-monumentale.nl / www.het-monumentale.nl

Kijk ook op www.dizkuzz.nl en www.webpromoter.nl