Ingezonden persbericht


SAVE ME @ VAN GOGH MUSEUM; ART & DANCE for the Monkeys

Vrijdag 21 oktober gaat de aap los in het Van Gogh Museum met live DJ's, VJ's en kunstenaars!

DJ Brian S, Victor Coral en Jaziah en VJ Danielle Kwaaitaal nemen ons mee in de jungle. In samenwerking met Apart Media zullen kunstenaars als Snar, Lon Hendriks, Ottograph, Juice, Chris Tap, Monique Severijns en Fabrice live hun kunsten vertonen met als thema 'de bedreigde orang oetan'. De kunstwerken zullen verkocht worden aan de hoogste bieder en de opbrengst is uiteraard bestemd voor de bescherming en opvang van de bedreigde orang oetan op Sumatra. Daarnaast zijn er andere vormen van kunst zoals bodypainting, tattoo's en performer Bart Majoor.

BN'ers, waaronder Gordon, zullen zich weer belangeloos inzetten en hun charmes in de strijd te gooien om donateurs te werven door jouw handtekening te scoren.

Stichting Monkey Business
De doelstelling van Stichting Monkey Business is het voorkomen van het uitsterven van de orang oetan door middel van het behoud en bescherming van zijn natuurlijke habitat. Monkey Business biedt enerzijds financiële ondersteuning aan projecten op Sumatra en werkt anderzijds aan de bewustwording van de zeer ernstige situatie van zowel de bedreigde orang oetan als het verdwijnen van het tropisch regenwoud.

Van Gogh Museum

Vanaf 5 oktober 2005 t/m 5 februari 2006 is de tentoonstelling Beestachtig mooi. Kijken naar dieren, 1750-1900 te zien in het Van Gogh Museum. De presentatie omvat meerdere werken waarop apen worden afgebeeld. Tijdens de avond is het mogelijk de tentoonstelling te bekijken.

So, Friday 21st October Art & Dance at Van Gogh Museum, party with us for the Monkeys!

Details

Date: 21st October 2005
Time: 18.00 - 22:30
Location: Van Gogh Museum, Paulus Potterstraat 7, Amsterdam Entrance fee: E 10,- (Monkey Business Member: E 5,- ) No presale: At the door only

DJ's: Jaziah, Victor Coral, Brian S
VJ: Danielle Kwaaitaal
Painters: Lon Hendriks, Snar, Ottograph, Monique Severijns, Fabrice Sculptur: Chris Tap
Aerosol: Juice
Bodypaint & Tatto: Levende kunst
Performer: Bart Majoor

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Masha Trommel van Stichting Monkey Business: +31 614 66 86 82


---- --