Nederlandse Moslim Omroep

PERSBERICHT, 21 OKTOBER 2005


----------
WATNOU..?! VRIJDAG 21 OKTOBER TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 21 oktober is er een weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. De presentatie is in handen van Rinse de Valk en Raja Felgata.

Na veel media-aandacht over een op te richten moslimpartij als politieke tak van de AEL werd het na de moord op Theo van Gogh angstvallig stil rond de AEL-Nederland. Wordt de AEL doodgezwegen of bestaat de Nederlandse tak niet meer na het vertrek van voorzitter Nabil Marmouch? Bij ons in WATNOU..?! woordvoerster Ilham Moudnib. Zij vertelt over de stand van zaken binnen de AEL.

De beelden van de aardbeving in Pakistan zijn vreselijk genoeg maar toch komt er maar weinig geld binnen voor de slachtoffers. Is men moe van het geven na de tsunami of speelt ook het negatieve imago van het getroffen gebied een rol? Umer Jung van de Pakistaanse studentenvereniging Asian Sensation vindt dat er wat moet gebeuren. In WATNOU..?! aandacht voor zijn initiatief om het getroffen gebied te helpen en een discussie over de oorzaken en de gevolgen van de vrekkigheid van de Nederlandse bevolking.

Vooral voor islamitische sporters is Ramadan een pittige tijd. Moeten zij zonder eten net zo hard meetrainen of worden ze ontzien? WATNOU..?! nam een kijkje bij PSV en peilde hoe de jongens daar met Ramadan omgingen.

Tenslotte de column van Asis Aynan.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, discussie, muziek en cultuur. WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Live vanuit Studio AKN in Hilversum.
Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!