Ingezonden persbericht
Er is een storende fout geslopen in onderstaand Podium-persbericht.
'Veronica's Boogienight' is niet vrijdag 21-10-2005 maar een week later op 28 oktober.
Excuses voor dit ongemak. Bijgaand het juiste bericht.

Popcentrum Podium &

Muziekcafe De Troubadour

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK42

Partyweekend in De Troubadour en Podium

Hardenberg-, Naast het uitverkochte concert van Steve Vai (USA) aanstaande dinsdag en de show van Saxon (UK) op vrijdag 21 oktober aanstaande, zijn er drie topparties gepland in Muziekcafe De Troubadour en Popcentrum Podium in Hardenberg. Vrijdag Veronica's Boogienight in De Troubadour en zaterdagnacht partyband 'Scrum' en DJ Jurgen in Podium.

Vrijdag begint het feestweekend in De Troubadour met de tweede editie van 'Veronica's Boogienight'. In samenwerking met Radio Veronica organiseert De Troubadour eens per maand een vrolijke 'gouwe ouwe party' met alle danceclassics uit de 80's & 90's en zo af en toe een uitstapje naar de zeventiger jaren. De warming-up gebeurt door de huisdeejays van De Troubadour en aanstaande vrijdag komt Veronicajock en 'Goud van Oud-presentator' Arlo van Sluis voor een spetterende finale. We kiezen ook weer de mooist geklede man of vrouw met als enige hoofdprijs: handenvol consumptiemunten. Tijdens Veronica;s Boogienight is er plaats voor 100-den gezellige mensen die van de sfeer en de muziek uit de 80's en 90's houden. In samenwerking met VERONICA hoor je de meest swingende hits van toen met natuurlijk veel discodreunen. Zaal open 21.00 uur.

Zaterdagnacht in de Theaterzaal van Podium is het tijd voor een heuse primeur. De nieuwe partyband SCRUM staat in de theaterzaal. Het is een nieuwe band met een bijna ongelofelijke show. Ze deden deze zomer de grote Nederlandse festivals en Podium als eerste club in NO-Nederland. Vanzelfsprekend! Dit moet je zien en horen! Met SCRUM on stage hebben de 'working class heroes' hun lijflied gevonden! Vanavond een stevige portie "Highland Rock" van deze "superlads". SCRUM voert je op een anderhalf uur durende powertrip mee door een eeuw "workersongs" (denk o.a. aan: "The Pogues", "The Dubliners" en "Dropkick Murphys"). Scrum staat voor muzikaal vakmanschap en visueel spektakel, een werkelijk unieke ervaring. Scrum is zingen, springen, euforie, vrijheid en een snippertje weemoed in een pakkende mix van Ierse, Schotse en Britse topsongs en traditionele Schotse en Ierse drinkliederen. Zaal open: 24.00 uur.

In club Dance Department in het Podiumcomplex staat topdeejay Jurgen zaterdagnacht. Jurgen Rijkers wordt op 13 februari 1967 in Delft geboren en begon al op 11-jarige leeftijd zijn DJ-carrière bij Stadsradio Den Haag. In 1985 verhuisde hij naar Radio Veronica, naast het presenteren hield hij zich ook bezig met productiewerk en het draaien op drive in shows. Tegelijk met de opkomst van house begon Jurgen te in verschillende clubs te draaien en hij ontwikkelde zijn eigen groovy house- en trance-geluid. Later kon DJ Jurgen dankzij DJ Angelo aan de slag als vaste DJ in een club in het Noord-Hollandse Bergen en niet lang daarna was hij resident in de Amsterdamse Escape (Hour Power) en de Asta in Den Haag. Jurgen heeft ook gedraaid op grote feesten als Innercity, Trance Energy, Impulz, Mysteryland en Dance Valley. Zaal open om 24.00 uur. Meer informatie op www.poppodium.nl.

Einde persbericht