RTL Group

Tweede helft oktober 2005:Start: 'Idols', RTL 4

Henkjan Smits, Eric van Tijn en Jerney Kaagman jureren derde editie van 'Idols'
Gastjuryleden tijdens liveshows

Henkjan Smits, Eric van Tijn en Jerney Kaagman vormen in de komende editie, met zijn drieën de jury van Idols. Zangtalent tussen de 15 en 35 jaar passeert vanaf eind oktober deze drie in de hoop over de juiste kwaliteiten te beschikken om tot de volgende ronde door te dringen. Edwin Jansen, jurylid in de vorige twee edities van Idols, is er dit jaar niet bij vanwege drukke werkzaamheden voor zijn bedrijf AT Productions.

Vanaf zaterdag 22 oktober is te zien hoe Henkjan, Eric en Jerney talentvolle en minder talentvolle kandidaten van hun eerlijke en professionele mening voorzien. Tot aan de liveshows zijn het deze drie die het lot van de Idols in spé in handen hebben. Op het moment dat het Nederlandse publiek kan gaan beslissen wie er in hun ogen het nieuwe idool moet gaan worden, zal elke week een ander gastjurylid Eric, Jerney en Henkjan vergezellen. Dit heeft alles te maken met het thema van de betreffende uitzending. De expertise van het gastjurylid over dit thema wordt gebruikt om de finalisten opbouwende kritiek en bruikbare tips mee te geven.


---

-------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl .

© 2005 RTL Nederland / IP