BedrijfsautoRAI

GEFCO Benelux toont nieuwe aanpassingen op BedrijfsautoRAI

(9/9/2005)
Tijdens de komende BedrijfsautoRAI, die van vrijdag 14 tot en met zaterdag 22 oktober in de RAI te Amsterdam wordt gehouden, zijn de nieuwste carrosserie aanpassingen, waaronder ook koel/vriesaanpassingen, van Gefco Benelux Automotive uit Oosterhout te zien.
Gefco is de partner van fabrikanten, zoals Peugeot, Renault Bedrijfswagen Import, Citroen, Volkswagen, Iveco, verhuur -bedrijven, leasemaatschappijen en distributeurs van nieuwe en gebruikte auto's. Gefco biedt verder een compleet pakket logistieke diensten en een uitgebreid Europees netwerk van centra voor distributie, opslag en werkplaatsen.

Nieuwste cijfers
Gefco heeft inmiddels 55 jaar ervaring in het transport van auto's en de optimalisering van transportschema's, meer dan 2.000 specifieke Automotive medewerkers, 4250 treinwagons en 800 vrachtwagens, dagelijks inzetbaar voor de aanlevering, 1.100 vrachtwagens dagelijks inzetbaar voor de einddistributie, tachtig Europese distributiecentra (ook in de Midden- en Oosteuropese landen) en dertigcentra voor het afleveringsklaar maken door heel Europa. Op de BedrijfsautoRAI-stand van Gefco zullen de nieuwste aangepaste versie's te zien zijn van een Iveco Daily, Renault Master, Peugeot Expert, Citroën Berlingo en een Volkswagen Caddy. Bij de Gefco-koelombouw wordt de binnenzijde van de laadruimte voorzien van isolatiepanelen van Isofret-ECP. Deze voorgevormde schuimpanelen van polyurethaan scheiden ook het laadgedeelte van de bestelwagen. Hierdoor is er meer plaats in de binnenruimte van het laadgedeelte, zijn de wanden glad, egaal en gemakkelijk in onderhoud (i.v.m. de hygiëne), is demontage toepasbaar bij schadereparatie of overbouw en is er een hoge isolatiewaarde. De vloer wordt door Gefco voorzien van een beschermstrip bij de instap en een anti-sliplaag. Daarnaast zorgt Gefco voor een esthetisch verzonken koelmotor in het dakgedeelte, waardoor de totale dakhoogte ongewijzigd blijf.

Uitgebreid dienstenpakket
Verder past Gefco op een zeer professionele wijze carrosserieën aan van lichte bestelwagens. Dit omvat, onder andere, scheidingswanden, vloerplaten, lat-om-lat-betimmeringen, beplatingen met of zonder isolatie, ruitmontage, dubbele cabine, et cetera. Ook verzorgt Gefco de reconditionering van ex-lease auto's. Deze auto's worden geprepareerd tot verkoopbare auto's, volgens de nieuwste hersteltechnieken, zoals uitdeuken-zonder-spuiten (UZS-methode), spot-repair en dashbord-reparaties. Nieuw in het pakket is dat Gefco nu ook leren bekleding in auto's bouwt. Meer dan vijftien verschillende kleuren worden voor de klant persoonlijk en op maat ingebouwd.