Gemeente Berkel en Rodenrijs

Onderzoek Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek naar het gebruik van onze website. Wij verzoeken u vriendelijk aan dit onderzoek deel te nemen. Bij voorbaat dank!

Weekendwerkzaamheden tunnel Hofpleinlijn Zuid
Voor de aanleg van de tunnel Hofpleinlijn Zuid, het gebied achter de Bovenvaart en Polderweg, zijn er komend weekend werkzaamheden gepland. De werkzaamheden vinden plaats in de periode van zaterdag 22 oktober
01.20 uur tot maandag 24 oktober 04.50 uur.

Na enkele maanden van voorbereidende werkzaamheden en het maken van de wanden wordt dit weekend het dek van de tunnel ingeschoven. Het verwijderen van het spoor, het inschuiven van het dek en het terugleggen van het spoor zal het gehele weekend in beslag nemen. Ook zal er in de nachtelijk uren gewerkt moeten worden.

Voor technische vragen over de uitvoering van deze werkzaamheden in deze periode kunt u contact opnemen met de toezichthouder Dhr. R. Boorma, tel. nr.: 06 25 29 71 50, hij is in deze periode regelmatig aanwezig en bereikbaar. Voor andere vragen over de werkzaamheden van de N 470 kunt u op werkdagen contact opnemen met één van de voorlichters, telefoon (010) 511 9511 of via e-mail info.n470@pzh.nl.

Laatste wijziging website: 18 oktober 2005
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs