PERSBERICHT - 2005-10-18

Zintuiglijk Ouwehand by Night in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehand by Night...

Horen, zien en. Zaterdag 22 oktober zet Ouwehands Dierenpark tussen 19.00 en 22.00 haar poorten open voor nachtelijke bezoekers. Tijdens deze avond kom je van alles te weten over de zintuigen van dieren en die van jezelf.

Wist je bijvoorbeeld dat een ijsbeer zijn prooi op kilometers afstand kan ruiken en dat een slang niet ruikt met zijn neus, maar met zijn tong! Tijdens Ouwehand by Night leer je niet alleen veel over de zintuigen van dieren, maar ga je ook zelf zintuiglijk aan de slag. Durf jij je hand in de vreemde voeldoos te steken en neem je het risico vieze vingers te krijgen? Of ga je geblinddoekt met je reuk- en smaakzin aan de slag? Of laat je voor deze speciale avond omtoveren tot je lievelingsdier. Het kan allemaal op deze avond

Het zesde zintuig
Op deze avond waart een mysterieus figuur door de dierentuin. Soms spreekt hij je aan en stelt allerlei vragen, soms maakt hij vreemde gebaren of voorspelt je toekomst. Hij lijkt een beetje in een andere wereld te leven, maar is toch ook hier. Laat je aanraken door het licht der mysteriën en ontdek het zesde zintuig van de dieren en misschien wel dat van van jezelf!

Leer meer over je eigen zintuigen en die van de dieren! Kom op zaterdagavond 22 oktober naar Ouwehands Dierenpark Rhenen en we maken er een zintuiglijk spannende avond van. De entreeprijs voor deze avond bedraagt 9 euro.

Ouwehands Dierenpark, de dierentuin waar ZOOP wordt opgenomen.