Gemeente Waalwijk ALI B komt naar Waalwijk!
Reageer op de stelling en maak kans op de laatste kaarten

ALI B komt naar Waalwijk! Op zaterdag 22 oktober start de artiest met zijn muziektheatershow Ali B vertelt het leven van de straat, een multiculturele mix van stand up comedy en hiphop, in Theater de Leest. Na afloop van de voorstelling wil de gemeente Waalwijk kort napraten met jongeren over de voorstelling en over Het leven in de straten van Waalwijk. Denk jij hier wel een mening over te hebben stuur dan een e-mail met je reactie op de volgende stelling en maak kans op gratis kaarten: Ik leef nu en de toekomst boeit me niet!?

Reageer!
Uit de inzendingen worden 15 reacties gekozen die twee kaarten ontvangen voor de theatershow. Na afloop van de show worden jullie verwacht voor een korte bijeenkomst in De Leest, waarin de gemeente vooral geïnteresseerd is in jouw mening en jouw ideeën over en voor de jongeren van Waalwijk. Reageer op de stelling, vermeld je naam, adres en leeftijd (de voorstelling is bedoeld voor jongeren vanaf ±16 jaar) en stuur je mail vóór 21 oktober 15:00 uur naar fkremers@waalwijk.nl. Kijk voor meer info over de voorstelling op www.deleest.nl

Nota Jongerenbeleid
De bijeenkomst met de jongeren is een opmaat naar de uiteindelijke nota Jongerenbeleid van de gemeente Waalwijk die momenteel in de maak is. Mochten de reacties op de stelling en de discussie resultaat opleveren, dan worden deze in de verdere planvorming of ter nuancering op de nota jongerenbeleid meegenomen.

Publicatie datum 14-10-2005