TROS

Hilversum, 19-10-2005
Afdeling Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 22 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 22 OKTOBER:
STEF BOS, iCARAMBA!, GARE DU NORD EN SAMANTHA

Stef Bos, bij het grote publiek bekend van het nummer 'Papa', heeft zijn 10e album uitgebracht. De cd staat vol met eigen nummers die hij heeft geschreven op diverse locaties, onder allerlei verschillende omstandigheden en naar aanleiding van zeer diverse gebeurtenissen uit zijn leven. In TROS MUZIEKCAFÉ vertelt hij hier meer over en natuurlijk zingt hij een aantal liedjes van zijn nieuwe album.

Verder ontvangt presentator Daniël Dekker iCaramba! Dit is de groep rond zanger Joris Linssen (tv-presentator van 'Taxi' en het muziekprogramma 'Brok in de keel'). Joris en iCaramba! brengen een mix van Mexicaanse muziek, Nederlandse teksten en Argentijnse dansmelodieën.

Gare du Nord bestaat uit Ferdie Lancee en Barend Fransen. Ze werden bekend door het nummer 'Pablo's Blues' en hebben onlangs een nieuw album uitgebracht. Zaterdag laten ze hier een aantal nummers van horen als ze te gast zijn bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Samen met producer Evert Nieuwstede en Chris Muller heeft Samantha Maddocks haar eerste album gemaakt. De 21-jarige singer/songwriter speelt ook piano en haar muziek doet een beetje denken aan die van Tori Amos.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/