Gemeente Alkemade

Braassemerland nieuwe projectnaam

Braassemerland is de nieuwe projectnaam voor het Transformatiegebied Roelofarendsveen Zuid.
In juli 2005 heeft de gemeente Alkemade de inwoners opgeroepen om een naam te bedenken voor het project Transformatiegebied Roelofarendsveen Zuid. Er zijn veel verschillende namen en motto´s binnengekomen.

Deze namen zijn voor advies aan de klankbordgroep transformatiegebied voorgelegd. Dinsdag 18 oktober heeft het college gekozen voor de projectnaam Braassemerland, omdat deze naam het beste aansluit bij de omgeving en de beleving van de inwoners. Daarnaast omdat de naam uniek is voor deze plaats in Nederland! De nieuwe projectnaam is vrijdag 21 oktober bekend gemaakt. De bedenker van de ´winnende´ projectnaam, Margriet Taams uit Oude Wetering, is hiervoor uiteraard uitgenodigd en in het zonnetje gezet. De projectnaam zal worden gebruikt bij de verdere uitvoering van dit project.

Het college van burgemeester en wethouders bedankt alle mensen die een naam of motto hebben bedacht en ingestuurd. In de verdere uitwerking van het project wordt ook een motto aan de projectnaam toegevoegd. Natuurlijk worden daarvoor ook de ideeën die de inwoners hebben aangedragen bekeken. Mocht het motto door u zijn bedacht en doorgegeven, ontvangt u daar te zijner tijd nog bericht over en ontvangt ook u een beloning!