Politie Gelderland-Zuid

Echtpaar op parkeerterrein mishandeld

Nijmegen 22-10-2005 - (07)

De politie heeft vrijdagavond in het politiebureau een 55-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden. Zij had zich daar gemeld naar aanleiding van een incident eerder die dag.

De 55-jarige zou namelijk eerder die middag op het parkeerterrein van het CWZ aan de Weg door Jonkerbos met een knuppel een echtpaar geslagen hebben.

De 55-jarige was met haar 48-jarige zus ook op het parkeerterrein, toen zij de 64-jarige Nijmegenaar en zijn vrouw zag. Ze begon tegen hem te schreeuwen over iets wat in het verleden gebeurd zou zijn. De 55-jarige deed een paar stappen naar voren en sloeg met een soort knuppel tegen de hand van de echtgenote van de 64-jarige. De man schreeuwde dat ze op moest houden, maar daarop sloeg zij ook hem met de knuppel. Daarna gingen de vrouwen weg en stapten de 64-jarige en zijn vrouw weer in de auto. Daar zagen zij dat de ruitenwissers van de achterruit verdwenen waren.

Hierop deed het echtpaar aangifte van mishandeling en vernieling.

De 55-jarige meldde zich die avond aan het politiebureau omdat zij hoorde dat ze gezocht werd. Ze had de knuppel bij zich. De vrouw is ingesloten en de knuppel in beslag genomen. De 48-jarige zus werd in haar woning aangehouden voor betrokkenheid.