Ingezonden persbericht

"Fans bedankt!"

De Christijan Albers fanclubdag 2005 was zaterdag een groot succes. Dankzij de grote opkomst van de fanclubleden werd het een enorm gezellige dag in het Brabantse plaatsje Someren. Speciale gast, en fanclublid, Jeroen van Inkel hield een interview voor de fans met Christijan en was voorzitter van de veiling.

Een dagje eerder was Christijan al in Someren aanwezig, de plaats waar hij met zijn persoonlijke trainer Armand Caenen fitnest, voor de opening van de eerste indoorvoetbalvelden met kunstgras. Christijan opende het veld samen met een aantal grote namen uit de voetbalwereld waaronder PSV-speler André Ooijer.

Voor Christijan zelf was vooral de dag met zijn fans een mooie dag om op terug te kijken. "Het was echt fantastisch!" zei Christijan enthousiast. "Ik wil iedereen bedanken die er bij was voor hun komst naar Someren. Het was ontzettend gezellig dat er zoveel fans gekomen waren voor mij. Het voetballen was ontzettend leuk, maar ook de vele gesprekjes die ik met de verschillende fans heb gehad was top."

"Het was ook erg leuk dat Jeroen van Inkel wilde komen en helpen bij de veiling. Er werden diverse dingen van me geveild voor een goed doel. Al met al heeft dat toch zo'n 3.000 euro opgeleverd, echt een top resultaat!"

(c) Copyright www.albersf1.com 2004-2005 Christijan Albers BV and GR8 Industries BV.