Gemeente Heemskerk


Asfalteringswerk in Heemskerk

HEEMSKERK In de week van 24 tot en met 28 oktober vindt onderhoud plaats aan een aantal asfaltwegen in de gemeente Heemskerk. Dit leidt tot de afsluiting van de volgende wegen.

Op maandag 24 oktober is de bocht Mozartstraat/Prof. Ten Doesschatestraat van 6.00 tot 12.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid over de Maerelaan en de Baandert. Breedweer is bereikbaar via de Aletta Jacobsstraat. De bussen van lijn 74 rijden om over de Maerelaan en de Baandert.
Van 8.00 tot 17.00 uur is de rotonde Ruysdaelstraat/Carel van Manderstraat afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de route Marquettelaan/Jhr. Geverslaan/Jan Ligthartstraat/Tolweg/ Gerrit van. Assendelftstraat. De bussen van lijn 73 en lijn 167/168 rijden om over de Jan Ligthartstraat, de Jhr. Geverslaan en de Marquettelaan. De bussen van lijn 74 rijden om over de Jan Ligthartstraat, de Tolweg en de Gerrit van Assendelftstraat. De Oudendijk tussen de Cieweg en de Luttik Cie is afgesloten van 14.00 tot 16.00 uur en het verkeer wordt omgeleid over de Luttik Cie, de Strengweg, de Voorweg en de Cieweg.

Dinsdag 25 oktober
Op dinsdag 25 oktober is de Oudendijk tussen de Cieweg en de Luttik Cie van 7.00 tot 11.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid over de Luttik Cie, de Strengweg, de Voorweg en de Cieweg. De Maerelaan tussen de Baandert en de Zevenhoeven is dicht tussen 7.00 tot 17.00 uur. Bij deze afsluiting wordt geen omleidingsroute aangegeven. De Strengweg tussen de Zuiderwentweg en de Luttik Cie is niet begaanbaar van 11.00 tot 14.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid over de Zuiderwentweg, de Oudendijk en de Luttik Cie.

Woensdag 26 oktober
Op woensdag 26 oktober is de rotonde Beneluxlaan/Duitslandlaan van 20.00 tot 24.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid over de Laan der Nederlanden, de Plesmanweg, de Tolweg en de Hoflaan. De bussen van lijn 167/168 rijden om over de Laan der Nederlanden en de Plesmanweg.
De rotonde Baandert/Jan van Kuikweg is dicht van 23.00 tot 6.00 uur. Hier wordt het verkeer omgeleid via de route Tolweg/Gerrit van Assendelftstraat/Jan van Kuikweg/Laan van Assumburg/Maerelaan. De bussen van lijn 74 rijden om over de Laan van Assumburg en de Maerelaan. De bussen van lijn 73 rijden om over de Tolweg, de Gerrit van Assendelftstraat, de Jan van Kuikweg, de Laan van Assumburg en de Maerelaan (heen en terug naar rotonde Baandert).

Donderdag 27 oktober
Op donderdag 27 oktober is de Strengweg tussen de Zuiderwentweg en de Luttik Cie van 20.00 en 23.00 uur afgesloten.Het verkeer wordt omgeleid over de Zuiderwentweg, de Oudendijk en de Luttik Cie. Ten slotte is het kruispunt Tolweg/Hoflaan van 20.00 tot 6.00 uur dicht. Hier wordt het verkeer omgeleid via de route Baandert/Jan van Kuikweg/Koningin Wilhelminastraat/ Carel van Manderstraat/ Ruysdaelstraat/Jan Ligthartstraat/Duitslandlaan/Beneluxlaan.