Politie Zuid-Holland-Zuid

24/10 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

24-10-2005 - Persberichten District I

DIEFSTAL AUTO (vervolgbericht 1 mei 2005)
DORDRECHT Een gestolen auto is teruggevonden door de politie. Agenten van het korps Rotterdam-Rijnmond hielden de 23-jarige bestuurster uit Rotterdam van het gestolen voertuig aan. Dat gebeurde in de nacht van zondag op maandag 24 oktober 2005. Een 21-jarige man uit Dordrecht deed aangifte van diefstal van de gehuurde auto. Volgens het slachtoffer stond hij in de auto stil op vrijdagavond 29 april 2005 rond 20.00 uur in de Wibautstraat in Dordrecht. Plotseling kwamen er twee mannen aan die het voertuig meenamen.

ALCOHOL
DORDRECHT Op de Mauritsweg in Dordrecht is een 57-jarige bromfietser uit Dordrecht aangehouden. Hij had een te hoog alcoholpromillage. De aanhouding gebeurde op zondagavond 23 oktober 2005.

DRONKEN
DORDRECHT Een 36-jarige man uit Dordrecht is aangehouden op de Krispijnseweg in Dordrecht. Hij stond daar dronken bij een woning en kwam spullen halen. De agenten stuurden hem weg. Even later kwam de 36-jarige terug en maakte door zijn kabaal andere bewoners wakker. De politiemensen namen hem op maandag 24 oktober 2005 net na 00.00 uur mee naar het bureau.

FIETSEN
ZWIJNDRECHT Agenten hebben een 17-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden. Hij zette op zondagavond 23 oktober 2005 een fiets weg aan de achterkant van het station in Zwijndrecht. Na controle bleek dat het om een gestolen fiets ging. De politiemensen namen de jongen mee naar het bureau. Ook op de Develsingel hielden politiemensen een verdachte aan. Het ging om een 27-jarige man uit Zwijndrecht. Hij had een gestolen fiets bij zich. De verdachte vertelde dat hij deze had gekocht in Roosendaal.