NOVA

24 oktober 2005

Vanavond in NOVA/Den Haag Vandaag

Peter R. de Vries opent website PRDV
Het openen van een nieuwe website was een kleine, symbolische handeling en het gebeurde ver van de Haagse machthebbers. Maar het was het begin van een nieuwe aanval op het politieke establishment. Peter R. de Vries opende in Soest de internetsite van zijn politieke partij PRDV.

Starters op de arbeidsmarkt
Hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt hebben een mentaliteitsprobleem: ze zijn lui, veeleisend en hebben weinig sociale vaardigheden. Dat blijkt uit een enquête onder ruim honderd human-resource managers. Volgens de geïnterviewden beschikken net-afgestudeerden steeds minder vaak over eigenschappen die ze nodig hebben om succesvol te worden.

The Plame Game maakt medewerkers Bush nerveus
De affaire van de CIA-spion en de oud ambassadeur. Lekte het Witte Huis in stilte de identiteit van CIA-agent Plame? Zij is de vrouw van een oud-ambassadeur die kritisch was over de Irak- politiek van Bush. Uit rancune werd haar identiteit naar de pers gelekt. En nu wil iedereen in de VS weten: wie zijn de daders?

Wilma teistert Florida
De orkaan Wilma is vandaag rond het middaguur begonnen aan haar tocht over Florida. De storm is de zevende in veertien maanden die op de Amerikaanse staat inbeukt. Vanuit de Verenigde Staten het laatste nieuws van correspondent Twan Huys.

Presentatie: Jeroen Pauw

(Onderwerpen onder voorbehoud)


----------

Zaterdag in NOVA/Den Haag Vandaag

Vogelgriep, de stand van zaken


----------

NOVA / Den Haag Vandaag
Maandag t/m vrijdag: 22.20 - 23.00 uur, Nederland 3 Zaterdag: 22.20 - 22.50 uur, Nederland 3
Herhaling: na middernacht.