Ingezonden persbericht


Persbericht

Agrovision en Trinicom realiseren multi-channel helpdesk voor agrariërs

Wilp, 24 oktober 2005 - Agrovision, leverancier van management- en boekhoudsoftware voor de agrarische sector, heeft het eService Center(TM) van Trinicom in gebruik genomen. Agrovision biedt specifieke programma's voor melkveehouders, varkenshouders, akkerbouwers en bloembollenkwekers. Bij vragen over deze programma's kan de gebruiker nu via de button 'Helpdesk' informatie zoeken in de online kennisbank.

Het aantal telefoontjes dat bij de supportafdeling van Agrovision binnenkwam nam jaarlijks met 15 procent toe. Om die stijgende lijn een halt toe te roepen besloot men web selfservice in gebruik te nemen. "Maar daar wilden we het niet bij laten, we wilden tegelijkertijd de afhandeling van de telefoontjes stroomlijnen. Toen kwamen we al snel bij Trinicom uit, vanwege de combinatie van web selfservice en agent support in één oplossing," aldus Anton van der Poel, Hoofd Support bij Agrovision.

De web selfservicesite heeft inmiddels geleid tot een reductie van het aantal binnenkomende telefoontjes met 20 procent. Agrovision verwacht dat het aantal inkomende calls voor het eind van het jaar zelfs met 25 procent verminderd zal zijn. Daarnaast verloopt de afhandeling van de telefoongesprekken sneller en meer gestructureerd. Van der Poel: "Onze ervaringen zijn ronduit positief. De gebruiksvriendelijkheid is heel hoog en onze telefonische agents waren snel in staat om met de kennisbank te werken. Volgend jaar zal het eService Center(TM) waarschijnlijk breder in de organisatie ingezet worden.

Wilco Rietberg, Algemeen Directeur van Trinicom: "Vragen over software zijn heel goed via internet te beantwoorden. Via dat medium kun je immers veel verduidelijken door middel van schema's en illustraties. Een ander groot voordeel is dat de online helpdesk 24 uur per dag te bereiken is. Veel agrariërs zullen hun administratie grotendeels 's avonds doen en niet tijdens kantooruren. Bij vragen of problemen kunnen ze meteen geholpen worden en hoeven ze niet te wachten tot de volgende ochtend."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel De Lathmer in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management en agent support. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: het Trinicom eService Center(TM). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom haar klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde eService software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen, waaronder ClientLogic, Thales, Zilveren Kruis Achmea, Volkswagen/Audi, Waterschapsbedrijf Limburg en internetprovider Tiscali. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.

Over Agrovision
Agrovision is de leverancier van management- en boekhoud-software voor de primaire agrarische bedrijven in Nederland en het buitenland. Voor de nationale - en internationale agribusiness levert Agrovision hoogwaardige ICT - oplossingen voor: monitoring en benchmarken van agrarische bedrijven; centrale registratie t.b.v. voedselveiligheid - en kwaliteitsprogramma's en aanvoerprognoses en voorraadbepaling van dieren in het kader van integratiemanagement. Agrovision is gevestigd in Deventer. Voor meer informatie zie: www.agrovision.nl.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: frieda@influx-pr.com