Gemeente Twenterand


Twenterand Internetpanel gaat weer van start, doet u ook mee?

De gemeente Twenterand vindt de mening van haar inwoners belangrijk. Daarom start het Internetpanel weer. De komende week nodigt de gemeente willekeurig per brief 2000 inwoners uit om mee te doen. Dus wilt u uw mening geven over beleidsvoorstellen van de gemeente en wilt u meedenken over zaken die van belang zijn voor een veilig Twenterand? Doe dan mee aan het Internetpanel.

In de periode 2003-2004 heeft de gemeente Twenterand dankbaar gebruik gemaakt van het Internetpanel. Op deze manier krijgt de gemeente inzicht in wat u vindt van het beleid van de gemeente en de uitvoering van het beleid.

Ook u kunt meedoen!
In de komende week ontvangen 2000 inwoners per brief een uitnodiging om mee te doen aan het Internetpanel. Ook als u geen uitnodigingsbrief ontvangt, kunt u zich aanmelden om mee te doen. Hoe meer deelnemers, hoe representatiever het onderzoek is. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@twenterand.nl. Denk er wel aan om uw naam en adres te vermelden. Na het aanmelden krijgt u zo spoedig mogelijk nadere informatie over het meedoen aan het Internetpanel.

Hoe werkt het Internetpanel?
Als u meedoet met het Internetpanel ontvangt u in het komende halfjaar vier keer een e-mail met het verzoek om op Internet een vragenlijst in te vullen over actuele onderwerpen in de gemeente. De eerste vragenlijst gaat over veiligheid. Omdat de vragenlijst zo actueel mogelijk moet zijn, worden de overige onderwerpen nog bepaald. Om mee te kunnen doen aan het Internetpanel, moet u beschikking hebben over een computer met toegang tot het Internet. Dit kan uw eigen computer zijn, maar ook die van een bekende of van de bibliotheek.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?
Onderzoekbureau I&O Research te Enschede begeleidt het onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek zijn beschikbaar voor de gemeente, maar blijven anoniem. Wij informeren u over de uitkomsten van de peilingen en wat er daarna door het college van burgemeester en wethouders met de uitkomsten wordt gedaan.