MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Riverdance extra shows

Mojo Concerts, Delft, 31 mei 2005

10th anniversary
EXTRA SHOWS Riverdance

Maar liefst twee extra shows zijn toegevoegd aan de reeks Riverdance voorstellingen die van 25 tot en met 30 oktober te zien zijn in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Ook op zaterdagavond 29 oktober is er een show en op zondag 30 oktober is er een matinee voorstelling om half 3 's middags. Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum komt Riverdance dit jaar met een exclusieve show. De kaartverkoop van de twee extra shows begint aanstaande zaterdag.

Er zijn meerdere Ierse dansshows te zien geweest in Nederland, maar Riverdance is de groep waarmee het allemaal begonnen is. In 1994 was Riverdance te zien tijdens de pauze van het Eurovisie Songfestival in Dublin. De hele wereld was laaiend enthousiast en een uitgebreide tournee volgde. Nu, tien jaar later, staat Riverdance nog steeds aan de top. Er zijn vele cds en videos verkocht maar het evenement live meemaken is een niet te evenaren ervaring. Je wordt meegenomen in een spektakel van show, dans, zang en muziek.

De show wordt elk jaar geperfectioneerd en aangepast door middel van nieuwe dansers, artiesten en kostuums. Behalve de eindeloze rij getalenteerde Ierse dansers, bestaat Riverdance ook uit een Iers koor, een Russische folkgroep, Afrikaanse zangers, drummers, tapdansers, een tenor en een flamenco danseres. Samen zorgen zij voor een unieke ervaring.

Riverdance
Dinsdag 25 oktober t/m zondag 30 oktober 2005
Extra shows zaterdag 29 oktober 20.00 uur en zondag 30 oktober 14.30 uur
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur, zondag 30 oktober alleen matinee om 14.30 uur. Entree: EUR 62, EUR 56 en EUR 49 (exclusief servicekosten). Voor dit evenement zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Kaartverkoop van de extra shows op 29 oktober en 30 oktober begint a.s. zaterdag 4 juni om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (0,45p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (