Uitreiking Misco Supply Chain Awards op 25 oktober 2005

Voor de best presterende partners van Misco

Amstelveen, 8 september 2005 - De uitreiking van de derde Misco Supply Chain Awards vindt plaats op dinsdag 25 oktober 2005. De uitreiking gaat om 18.00 uur van start en zal tot ongeveer 22:00 uur duren. De locatie is Singer Laren,Oude Drift 1, 1251 BS Laren.

Gedurende 2005 heeft Misco wederom de prestaties van zijn leveranciers geëvalueerd volgens de meetmethode die Misco samen met Universiteit Nyenrode ontwikkeld heeft. Ook dit jaar staat de uitreiking van de Misco Supply Chain Awards in het teken van de best presterende partners van Misco. Informatie over de gebruikte meetmethodiek is te vinden op www.miscolive.nl/award2005.

Misco (Microcomputers Supplies Company).
In Europa is Misco al een aantal jaren nummer één in haar categorie, met vestigingen in Engeland, Schotland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden. De Nederlandse vestiging van Systemax bestaat sinds 1985 en was tot
1 september 2004 bekend onder de naam 06 Computers, Software & Solutions. De naamswijziging is ingegeven door een toenemende internationalisatie die de organisatie enorme kansen biedt. Deze internationalisatie vereist optimale herkenbaarheid en de naam Misco - reeds een begrip in een aantal landen - biedt deze herkenbaarheid.

Misco (www.misco.nl) levert computers, software, randapparatuur en supplies aan bedrijven, overheidsinstellingen en multinationals en consumenten , waarbij snelle leveringen, lage prijzen, optimale dienstverlening en een hoge mate van klant¬tevredenheid de belangrijkste kenmerken zijn. In 1995 lanceerde het bedrijf - als eerste in Nederland - een commerciële website en implementeerde datzelfde jaar het 'virtual warehousing' concept, waardoor sneller, tegen lagere kosten, meer producten kunnen worden aangeboden. Misco telt in Nederland 90 medewerkers en heeft in 2004 een omzet behaald van bijna 60 miljoen euro.