Vereniging FME-CWM

Netwerk voor (directie)secretaresses

FME-CWM en Europa
Europese instellingen
Europa Databases
Organisaties
Nieuwsservices

Netwerk voor (directie)secretaresses

FME organiseert in oktober en november vijf regionale bijeenkomsten voor het Netwerk (directie)secretaresses in de Metalektro.

Wat biedt het netwerk?
Het netwerk heeft als doel om (directie)secretaresses kennis en ervaring te laten delen en geeft de mogelijkheid om nuttige contacten op te doen. Speciaal gericht op het secretaressevak in de Metalektro.

Programma
Het programma van de bijeenkomsten bestaat uit drie workshops van elk een uur. De deelnemers worden verdeeld in drie groepen die elk uur van workshop wisselen. De beperkte omvang van de groepen garandeert dat de workshops interactief zijn en dat er volop ruimte is om vragen te stellen en te netwerken. Het programma duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Onderwerpen
De onderwerpen van de workshops zijn:

* Het verschil tussen ziekenfonds en particulier verdwijnt. Hoe komt het Basiszorgstelsel er uit te zien?

* Internationaal ondernemen. Aan de hand van ervaringen bij FME-lidbedrijven wordt toegelicht hoe te handelen bij ondernemen in het buitenland. Ondersteund door advies en een cursus buitenlandse talen.

* Het vinden van de juiste balans tussen imago en identiteit. Het imago van bedrijven wordt bepaald door uitstraling (uiterlijk, lichaamstaal, gedragscodes) van de medewerkers en de wijze van communiceren.

Data en locaties
Regio Rijndelta dinsdag 25 oktober in Zoetermeer Regio Noord dinsdag 1 november in Bieze Borger Regio Oost donderdag 3 november in Garderen Regio Zuid maandag 7 november in Eindhoven Regio West dinsdag 15 november in Lisse

Gratis
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden en meer informatie
Alle (directie)secretaresses die lid zijn van het Netwerk zullen binnenkort een persoonlijke uitnodiging en een aanmeldingsformulier ontvangen.
Voor meer informatie over deelname aan het Netwerkkunt u contact opnemen met:
Vereniging FME-CWM, mevrouw P.H. van Buren, 079 - 353 12 07, bur@fme.nl