Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

17-10-2005
Openbare vergadering controlcommissie op dinsdag 25 oktober

Op dinsdag 25 oktober vindt om 19.30 uur een openbare vergadering van de controlcommissie plaats in het gemeentehuis Eersel. Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:
- Spreekrecht derden

- Vaststelling verslag commissievergadering van 6 september 2005
- Ingekomen stukken en mededelingen

- Samenwerking Kempengemeenten

- Bestuursrapportage mei-augustus 2005 (vaststelling 24e begrotingswijziging)

De agenda voor deze vergadering ligt ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'de Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis.
Personen, die geen lid zijn van een commissie, kunnen in een openbare vergadering van de commissie gezamenlijk gedurende dertig minuten het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Over deze onderwerpen kan niet meer worden ingesproken tijdens de besluitvormende raadsvergadering. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord.
Personen, die gebruik wensen te maken van het spreekrecht, doen daarvan mededeling aan de griffier uiterlijk de dag voorafgaand aan de vergadering vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij de griffiesecretaresse, mevrouw A. Busio-Spruit, telefoonnummer 0497-53 13 23 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl