Gemeente Maassluis

Commissievergaderingen in oktober 2005

Binnenkort vergaderen de raadscommissies stadsontwikkeling en beheer, welzijn, middelen en algemene zaken weer. Alle vergaderingen zijn openbaar, worden gehouden in de Raadzaal van het stadhuis aan de Koningshoek en beginnen om 20.00 uur. Onderstaand de data en enkele punten van de agenda's.

Stadsontwikkeling en Beheer dinsdag 25 oktober 2005 Op de agenda van de commissie SOB staat onder andere een presentatie van het rapport Hoogbouwvisie Maassluis door de opstellers van het rapport. Verder praat de commissie over een notitie van de VSP over het openbaar vervoer in Maassluis en het vervoer van en naar de Centrale Huisartsenposten.

Welzijn woensdag 26 oktober 2005
Op de agenda van de commissie welzijn staat onder andere de nota "Cultuur op Maat" die op 12 oktober 2005 op het symposium Cultuurbeleid aan de voorzitter is aangeboden .

Middelen donderdag 27 oktober 2005
In de commissie middelen zal onder andere gesproken worden over de raadsinformatiebrief over het door AVR aangespannen kort geding tegen de gemeente. Het gaat hier om de vraag of Maassluis verplicht is grof huishoudelijk afval, afkomstig van de Milieustraat, aan te bieden aan de AVR.

De commissie algemene zaken vergadert op maandag 31 oktober. Op het moment van verschijning van dit bericht is de agenda voor deze vergadering nog niet beschikbaar. Kijk hiervoor op de website van de gemeente www.maassluis.nl

Spreekrecht en vragenhalfuur
Burgers kunnen inspreken over onderwerpen die op de agenda van de commissieverrgadering staan. Insprekers dienen bij het begin van de vergadering aanwezig te zijn en zich te melden bij de voorzitter van de commissie. De agendapunten waarover wordt ingesproken, worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld. Direct na de aanvang van de officiële commissievergadering is er voor burgers de gelegenheid om aan de commissie vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de commissie behoren, maar niet op de agenda van de vergadering staan.

Inzage
De bij de agenda van de commissievergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.

Hoogbouwvisie Maassluis Vergadering CSb 25-10-2005 Vergadering CW 26-10-2005 Vergadering CM 27-10-2005