Gemeente Apeldoorn

Verkiezing Parel van Zevenhuizen

Op dinsdag 25 oktober organiseert de projectgroep Sociaal Programma Zevenhuizen een wijkbijeenkomst over de leefbaarheid en het sociaal programma Zeven-up in de wijk. Onderdeel van de avond is de verkiezing van de Parel van Zevenhuizen. De avond begint om 19.15 uur en wordt gehouden in schoolgebouw Oscar aan de Gentiaanstraat.

De projectgroep Sociaal programma Zevenhuizen, met daarin de gemeente en Wisselwerk, presenteert de bruisende verzameling van activiteiten die de leefbaarheid in de wijk moet verbeteren.

Tijdens de vorige bijeenkomst in mei 2004 zijn zeven ambities vastgesteld waarmee veel organisaties en verenigingen in de wijk aan de slag zijn gegaan. Met de bewoners is afgesproken dat zij elk jaar geïnformeerd worden over de voortgang van Zeven-up! De bijeenkomst op 25 oktober heeft dan ook als belangrijkste thema: wat is er het eerste jaar bereikt. De projectgroep laat zien dat het inderdaad bruist in Zevenhuizen. Er zijn zeven activiteiten die, volgens een onafhankelijke jury onder leiding van wethouder Walma, een extra vermelding verdienen. De aanwezigen zullen uit die zeven activiteiten één activiteit kiezen die dit jaar de eretitel Parel van Zevenhuizen mag dragen.

Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst worden drie inspirerende voorbeelden uit ander steden gepresenteerd hoe mensen actief kunnen zijn in hun wijk.

Voor het laatst bijgewerkt op: 20-okt-2005 03:20