Rijn & Venen, 09.50 uur

Utrecht 25-10-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Fiets door brand vernield

MAARSSEN - Een 57-jarige inwoner van Maarssen heeft aangifte gedaan van vernieling van zijn fiets. De Maarssenaar stalde afgelopen zaterdag 22 oktober omstreeks 16.10 uur zijn groene herenfiets bij het N.S. station aan de Safariweg.

Dit was aan de kant waar zich het trappenhuis bevindt ter hoogte van de liftkoker. Toen hij diezelfde dag omstreeks 20.45 uur terugkeerde, zag hij dat zijn fiets door brand geheel was vernield. Bovendien was er schade ontstaan aan de wand van het N.S.station.De politie roept mogelijke getuigen(n) op zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Snelheidscontrole

MAARSSEN Op maandagmiddag tussen 12.45 uur en 13.30 uur heeft de politie op de Floraweg een snelheidscontrole gehouden. Vijf bestuurders reden harder dan de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 99 km/u.

Beroving

WOERDEN Op maandagmiddag is een 23-jarige man uit Gouda slachtoffer geworden van een beroving.

Omstreeks 15.15 uur liep hij op de Oostdam en was aan het telefoneren. Opeens griste een bijrijder op een scooter de mobiele telefoon uit zijn handen. De bestuurder en de bijrijder reden weg in de richting van de Oudelandseweg.

Signalement bestuurder: jongen, donkere kleding en een zwarte helm.

Signalement bijrijder: jongen met getinte huidskleur, donkere kleding en een zwarte helm.

Getuigen die iets opvallends hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Rijn & Venen, via 0900-8844.