Politie Gelderland-Midden

Barneveld - zoon aangehouden na mishandeling vader
Publicatiedatum: 25-10-2005 9:53:56

De Barneveldse politie heeft maandagmiddag een 28-jarige man uit die plaats in zijn ouderlijke woning aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling van zijn 59-jarige vader. De twee zouden in de woning ruzie hebben gekregen waarbij de Barnevelder zijn vader zou hebben geschopt en geslagen. Het slachtoffer was daarbij gewond geraakt. Gewaarschuwde agenten troffen de man nog in de woning en hielden hem aan. De man is later na verhoor weer vrijgelaten. Justitie besloot de man te dagvaarden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Barneveld - verkeersongeval: twee gewonden

Publicatiedatum: 25-10-2005 9:53:22

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Van Zuijlen van Nieveltlaan met de Barnseweg zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. De slachtoffers zijn een 64-jarige man uit Rhenen en zijn passagier, een 65-jarige plaatsgenoot. Het ongeval gebeurde omstreeks half vijf, toen de 64-jarige Rhenenaar met zijn auto vanaf de Barnseweg de kruising opdraaide. Daarbij zag hij een andere auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Renswoude, over het hoofd. Beide wagens botsten op elkaar en liepen schade op. De Renswoudenaar kwam met de schrik vrij. De beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het Ziekenhuis De Lichtenberg in Amersfoort

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Ede - Edenaar (17) verdacht van woninginbraak

Publicatiedatum: 25-10-2005 9:52:42

De Edese politie heeft maandagavond een zeventienjarige jongen uit die stad opgepakt op verdenking van een woninginbraak. De bewoner van het huis, een 22-jarige Edenaar, maakte rond half twaalf bij de politie melding van het feit dat er bij hem was ingebroken. Agenten stelden daarop een onderzoek in. Een getuige, die een en ander gezien had, zette de politie op het spoor van de zeventienjarige jongen. Hij werd kort na de melding in de omgeving aangehouden en is voor nader onderzoek ingesloten. Door de gedupeerde bewoner is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---