Lekstroom, 10.55 uur

Utrecht 25-10-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Roodlicht controle

HOUTEN Op maandagmiddag heeft de politie tussen 16.00 uur en 18.00 uur een roodlicht controle gehouden. Er werd gecontroleerd op de Rondweg/Dorpstraat en op de Rondweg/Koppeling. Er werden vier bekeuringen uitgeschreven voor het negeren van het rode verkeerslicht en drie voor het niet handenvrij bellen en twee voor het hebben van teveel vermogen op een bromfiets.

Woninginbraak heterdaad

NIEUWEGEIN Op maandagmiddag heeft er een woninginbraak plaats gevonden aan de Pelikaan.

Omstreeks 16.30 uur stond een bewoonster oog in oog met een inbreker. Deze vluchtte hierop weg in de richting van het park via halte Doorslag en de Havik. Twee jongens zijn nog achter de verdachte aangerend, maar zijn hem helaas uit het oog verloren. De politie startte een onderzoek in de omgeving, maar trof verdachte niet meer aan.

Signalement verdachte: man, licht getinte huidskleur, 35-40 jaar, 1.75 m- 1.80 m, fors postuur, bruine ogen, donkerbruin golvend haar, bol gezicht, groot hoofd, lichtgrijze driekwart jas en werkhandschoenen.

De politie is op zoek naar getuigen die op het genoemde tijdstip en locatie iets opvallends hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom, via: 0900-8844.