Heuvelrug 11.00 uur

Utrecht 25-10-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Vechten

VEENENDAAL- Op de Scheepjeshof werd maandagavond een man aangehouden nadat hij had gevochten. Omstreeks 18.25 uur kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij aan de gang was op de Scheepjeshof. Agenten gingen ter plaatse en troffen een 17-jarige man uit Veenendaal aan. Hij had bedreigingen geuit naar een 34-jarige man uit Uden. De 17-jarige werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Fietsendieven aangehouden

VEENENDAAL- Op maandagochtend werd een man aangehouden nadat hij een fiets had willen stelen. Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens een fiets wilden stelen vanaf de Havikshorst. Agenten gingen ter plaatse en troffen het duo in de omgeving aan. Bij het zien van de agenten renden de jongens hard weg. Een van hen, een 22-jarige man uit Zeeland kon in de omgeving worden aangehouden. In de omgeving trof de politie twee fietswielen aan die waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn.

Fietsverlichting

VEENENDAAL- Op maandagavond werd van 07.15 tot 08.00 uur een fietsverlichtingscontrole gehouden. In totaal werden 20 bekeuringen uitgeschreven voor fietsers die reden zonder verlichting.