Fontys


Fontys biedt masteropleiding Management van IT aan

Fontys Hogeschool Informatica biedt sinds dit studiejaar de nieuwe masteropleiding Management van IT aan. Deze opleiding, bedoeld voor it'ers die willen doorgroeien naar een managementpositie, wordt verzorgd in samenwerking met de Open Universiteit Nederland. Studenten ontvangen na afronding van de opleiding de titel Master of Science. dinsdag 25 oktober 2005 door Femke Huvenaars
Studenten leren tijdens de opleiding hoe een probleem in het IT-management opgelost kan worden met behulp van theoretische kennis en onderzoek. De opleiding duurt tweeëneenhalf jaar, waarvan twee jaar theorie en een half jaar voor het afstuderen. Dit afstuderen vindt plaats bij het eigen bedrijf, onder begeleiding van hoogleraren en docenten van de faculteiten Informatica en Managementwetenschappen van de Open Universiteit Nederland.

Studenten kunnen twee keer per jaar starten met de opleiding, in september en in februari. De colleges worden 's avonds gegeven bij Fontys Hogescholen in Eindhoven. Meer informatie over de opleiding is te vinden via de website van Fontys Hogescholen, www.fontys.nl/masters/.