PERSBERICHT - 2005-10-25

Winters weekendje weg met privé-chauffeur voor 630,- p.p.

Superdeluxe met Lincoln limo naar de sneeuw

Het limousine verhuurbedrijf Limomij komt deze winter met een uniek wintersportarrangement: een weekend naar de sneeuw in een exclusieve Amerikaanse stretched limousine. Geen last van andere mensen in een overvolle bus, geen gedwongen wegrestaurant stops om vier uur 's nachts, maar wel superluxe vervoerd worden naar de leukste (aprés-)ski oorden van Europa.

Voor liefhebbers van luxe die geen extra dagen willen vrij nemen van hun werk en toch even naar de sneeuw willen is dit wintersportarrangement met limousinevervoer de ideale uitkomst.

Lincoln Towncar
Vrijdag om 18:00 uur vertrekt de Lincoln Towncar Superstretched Limo naar Oostenrijk of Zwitserland. De aankomst is vroeg in de nacht gepland. Zaterdag en zondag kan er naar hartelust geskied worden. De limousine vertrekt op zondagavond weer huiswaarts, waardoor de reizigers maandagochtend gewoon weer aanwezig kunnen zijn op het werk.

Privé-chauffeurDe vakantiegangers hebben gedurende de gehele reis de beschikking over een privé-chauffeur, waardoor men uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. De limousine is vvorzien van een DVD speler en een uitstekende HIFI installatie. Uiteraard is er champagne aan boord en is de minibar goed gevuld; zo glamorous is wintersport nog nooit geweest.

Acht personen
Het 'limousine wintersportweekend' is geschikt voor acht personen. Men betaalt dan 650 Euro per persoon. Dat is inclusief de reiskosten (brandstof, verzekering), een tweedaagse skipas en twee driesterren hotelovernachtingen op basis van halfpension. Eventuele extra wensen, bijvoorbeeld een langer verblijf of een luxueuzer hotel, zijn uiteraard bespreekbaar. Groepen wintersporters groter dan acht personen kunnen ook vervoerd worden: Limomij heeft namelijk zes limousines tot haar beschikking.

Limomij verhuurt Limousines inclusief privé-chauffeur voor privé of zakelijk gebruik in geheel Europa. Limomij is de huisvervoerder van Stichting Doe Een Wens.