Ingezonden persbericht


Gamma VX van ViewSonic telt 2 nieuwe schermen en overschrijdt mijlpaal van 2ms!

Moeskroen, 25 oktober 2005 - ViewSonic, wereldleider op het gebied van visuele producten, vult zijn gamma LCD-schermen met ultrasnelle responstijden aan en presenteert de VX922, het eerste LCD-scherm met een responstijd van 2 milliseconden!

De VX-serie, uitgerust met de ViewSonic ClearMotiv-technologie, introduceert LCD-schermen van 17 tot 20 inch met responstijden van 8, 3 en 2 milliseconden. De ideale keuze dus voor fervente gamers die zich willen amuseren met de snelste games en voor multimediafans die willen genieten van een onweerstaanbare visuele ervaring en een optimale weergave van actiefilms.

De nieuwe VX922 zal vanaf november de modellen van 3 milliseconden - VX724 en VX924 - aanvullen. ViewSonic is het eerste bedrijf dat een LCD-scherm van 19 inch aanbiedt met de snelste responstijd (grijs/grijs) op de markt: 2 milliseconden.

In december 2005 zal ViewSonic de beschikbaarheid in Europa bekendmaken van de VX2022, het snelste 20 inch LCD-scherm (panoramisch formaat 16:10) met een responstijd van 3 ms.

De VX922 en VX2022 vullen het VX-gamma aan dat momenteel bestaat uit:


- VX715 - 17''m, 8ms - Verwachte update met VX712 die een «onzichtbaar» audiosysteem integreert.
- VX912 - 19''m, 8ms - Verwachte update met «onzichtbaar» audiosysteem.
- VX724 - 17", 3ms

- VX924 - 19", 3ms.

Visuals:
Hoge resolutie afbeeldingen zijn beschikbaar via:
http://www.viewsoniceurope.com/nl/Press/mc_lcd.htm

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marie Pinon Laureen Dix
Press Relations Europe Leads United
email: marie.pinon@viewsoniceurope.com email: laureen.dix@leadsunited.com Tel: 0033.1.4147.4905 Tel: 0031.6.2475.0474

ViewSonic producten zijn in Nederland beschikbaar via Micro Square en Ingram Micro.

Over ViewSonic
ViewSonic Corporation, een van de wereldleiders in het domein van displaytechnologieën, biedt een rijke waaier van oplossingen voor de professionele markten maar ook voor gebruikers van allround applicaties, internet, onderwijs en ontspanning. ViewSonic heeft met zijn producten al meer dan 2.000 awards in de wacht gesleept van onafhankelijke publicaties en organisaties in de hele wereld. ViewSonic is gevestigd in Walnut (Californië, VS). Het in 1987 opgerichte bedrijf is volledig in privé-handen. Meer informatie vindt u op www.viewsoniceurope.com

Verklaringen met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Deze verklaringen zijn onderworpen aan risico's en onzekerheden, waardoor de reële resultaten materieel kunnen verschillen van de verwachtingen. Dergelijke risico's en onzekerheden zijn, maar blijven niet beperkt tot, de afhankelijkheid van ViewSonic van andere producenten, de noodzaak om zijn verkoopkanalen in stand te houden en uit te breiden, de aanvaarding van de producten van ViewSonic door de markt, de algemene economische trends, inclusief cyclische trends in de sectoren voor pc's en visuele displays, en de impact van de producten en prijzen van concurrenten. Beleggers dienen het Formulier 10 van ViewSonic te lezen, dat bij de Amerikaanse Beurscommissie (Securities and Exchange Commission) werd ingediend, in het bijzonder het hoofdstuk met de titel "Factors that May Affect ViewSonic's Business and Financial Results" (Factoren die de activiteiten en financiële resultaten van ViewSonic kunnen beïnvloeden). Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst, die uitsluitend gelden op de datum van dit persbericht. Alle verklaringen met betrekking tot de toekomst vallen volledig onder deze omzichtigheidsverklaring en ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht zouden voordoen.


---- --