Ingezonden persbericht

Voor het eerst in IJsselstein: de Mylène beautybus

Mylène Cosmetica komt naar u toe

IJSSELSTEIN, 20051024 -- Dinsdag a.s. wordt iedereen in de gelegenheid gestelt kennis te maken met de producten van Mylène. Mylène producten worden verkocht via een workshop. Dit typische verkoopsysteem van Mylène vond zijn oorsprong in de jaren zestig toen de familie Seutin-Mortelmans de basis legde van een bescheiden cosmeticabedrijf in Heist op den Berg (België), dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationale erkende onderneming. Vandaag de dag produceert Mylène nog steeds kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten op basis van een uitgekiende selectie verzorgende bestanddelen voor de huid (is niet op dieren getest). Mylène heeft nog twee andere afdelingen nl. Technic en Rose de Morty.


Waarom dit systeem?
Workshops aan huis brengen mensen bijeen en maken direct contact mogelijk tussen
Adviseuses/seurs, gastvrouwen en klanten. Daardoor kan Mylène heel makkelijk inspelen op de vraag van de klant en kan een wederzijdse vertrouwensrelatie ontstaan.
Van hun kant vinden gastvrouwen en klanten workshops een "actuele manier van winkelen" handig en vooral aangenaam, omdat je tijdens je aankopen ook aan je sociale behoeften kan voldoen: vriendinnen terugzien, lekker koffiedrinken........ en dat alles zonder tijd te verliezen!

Daarom bieden wij een ieder een unieke kans om gratis onze producten uit te proberen, te ruiken en kennis te maken met onze Mylène-adviseuses bij u in de buurt. Mylène richt zich op het hele gezin en ook een uitgebreid kleurenpalet van onze make-up is aanwezig.Kom daarom langs bij onze bus op 25 oktober a.s. samen met uw familie, vriendinnen of buren en maak kans op een gratis behandeling en....voor elke bezoek(st)er een kleine attentie. U kunt de bus bezoeken van 10.00 uur tot 16.00 uur op de parkeerplaats bij Sporthal 't Heem.




Petra Netelbeek