Stadsdeel Bos en Lommer


Werkzaamheden Bos en Lommerweg 18 oktober 2005

Op 25 oktober 2005 begint stadsdeel Bos en Lommer met het opnieuw asfalteren van de Bos en Lommerweg tussen de Haarlemmerweg en de Kijkduinstraat. De hele asfaltconstructie zal worden vervangen. Tussen de Haarlemmerweg en de Admiraal de Ruijterweg wordt tevens het asfalt van de parkeerstroken vervangen door klinkers.

Het verkeer op de Bos en Lommerweg richting het Bos en Lommerplein wordt tijdens de uitvoering omgeleid via de Haarlemmerweg en de Admiraal de Ruijterweg.

Het verkeer richting de Haarlemmerweg kan tijdens de werkzaamheden gewoon doorgaan. Voor het verkeer uit de zijstraten wordt op borden de omleiding aangeven.

Buslijn 18 komend vanaf de Haarlemmerweg richting het Bos en Lommerplein wordt omgeleid via de Haarlemmerweg en de Admiraal de Ruijterweg. De bushalte op dit deel van de Bos en Lommerweg is tijdens de werkzaamheden buiten gebruik. De route van lijn 18 richting de Haarlemmerweg blijft gehandhaafd.

Buslijn 21 komend uit de Willem De Zwijgerlaan richting het Bos en Lommerplein wordt omgeleid via de Jan van Galenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. In de andere richting blijft lijn 21 via de Willem de Zwijgerlaan rijden.

De planning van de werkzaamheden ziet er als volgt uit: * week 43; opbreken bestaand asfalt en opnieuw asfalteren één weghelft * week 44; opbreken bestaand asfalt en opnieuw asfalteren tweede weghelft * week 43, 44 en 45; bestraten parkeerstroken

Het asfalteren is een weersafhankelijke activiteit daarom is het niet mogelijk de exacte datum van de asfalteerwerkzaamheden aan te geven.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden hebben wij uw medewerking nodig. In de periode van de werkzaamheden willen wij u vragen uw auto overdag niet op dit deel van de Bos en Lommerweg te parkeren.

Het stadsdeel doet haar uiterste best de overlast tot een minimum te beperken.

Als u vragen of opmerkingen heeft over de uitvoering, dan kunt u contact opnemen met de heer P. Breevoort van de afdeling Wijkinfrastructuur, telefoon (020) 449 90 53.