Gemeente Tilburg

Datum
20 oktober 2005

College bezoekt wijk Jeruzalem

Dinsdag 25 oktober 2005 van 16.15 uur tot 18.00 uur

Het college heeft begin dit jaar besloten om in 2005 vier wijken in de stad te bezoeken. Dinsdag 25 oktober aanstaande bezoekt het college de wijk Jeruzalem. Het bezoek begint om 16.15 uur en wordt om 18.00 uur afgesloten in het buurthuis Jeruzalem aan de Caspar Houbenstraat 109.

Programma
Het college zal in het buurthuis aan de Caspar Houbenstraat worden ontvangen en zal vervolgens een rondgang maken door de wijk. Globaal genomen ziet de rondgang er als volgt uit. Vanuit het buurthuis wandelt het college via de Betuwestraat richting Havendijk, om vervolgens onder het viaduct door richting het Lourdesplein te gaan en daarna via de Lourdesstraat naar de Caspar Houbenstraat terug te keren. Daarna worden de volgende straten nog bezocht: Betuwestraat, Maaslandstraat, Veluwestraat, Gaasterlandstraat, Caspar Houbenstraat, Twentestraat, Havendijk, Sallandstraat en de Betuwestraat. Daarna wandelt het college weer terug naar het Buurthuis om daar afsluitend nog iets te drinken.

Geef uw mening
Het bezoek van het college is bij uitstek een gelegenheid voor u als bewoner om de collegeleden te vertellen hoe het is om in de wijk Jeruzalem te wonen. Dus als u vragen heeft over de leefbaarheid in de wijk, de toekomst van de wijk of andere zaken die voor u van belang zijn, dan wordt u bij deze van harte uitgenodigd om de leden van het college hierop tijdens hun rondwandeling aan te spreken. Als u graag wilt dat één of meerder leden van het college op huisbezoek komen, dan kunt u dat door geven aan Piet Kolen van de gemeente Tilburg (telefoonnummer 013 542 87 38) of aan opbouwwerker Paul Roborgh (telefoonnummer 013 542 47 98).

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen dan kunt u contact opnemen met Piet Kolen, projectleider bij het gebiedsteam Oude Stad. Hij bereikbaar via telefoonnummer 013 542 87 38 of via emailadres piet.kolen@tilburg.nl.


---- --