Gemeente Beverwijk


25-10-2005

Verkeersbesluit

Instellen stopverbod Hoflanderweg
Burgemeester en wethouders van Beverwijk willen graag de veiligheid rond basisschool De Sleutelbloem verbeteren. Daarom heeft het college besloten een stopverbod in te stellen. Deze geldt op de Hoflanderweg aan de zijde van de school van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.00 uur over een lengte van circa 50 meter.

Een deel van de ouders brengt hun kinderen met de auto naar school. Parkeren en stoppen ter hoogte van de schoolingang kan voor fietsers en voetgangers gevaar opleveren. Om de verkeersveiligheid te verhogen én de doorstroming van het verkeer op de weg te verbeteren is besloten een stopverbod in te stellen.

Meer informatie
Dit verkeersbesluit en situatietekening liggen zes weken na dagtekening ter inzage in het Stadskantoor. Voor vragen belt u met mevrouw Di Mattia, afdeling Wijkzaken, telefoonnummer 0251 - 256 272.

Mogelijkheid van bezwaar
Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u volgens artikel 8:1 jo. artikel 7:1 van de Algemene Wet Bestuursrecht binnen zes weken een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat:


* de datum van uw bezwaarschrift;

* uw naam en adres;

* tegen welk besluit u bezwaar maakt;

* wat uw bezwaren tegen dat besluit zijn.
Het bezwaarschrift kunt u richten aan Burgemeester en Wethouders van Beverwijk.