--------------------------------------------------------------------------
       ACE introduceert unieke verzekering tegen digitale risico's        
--------------------------------------------------------------------------


Rotterdam, 25-10-2005

ACE introduceert Dataguard, een uniek verzekeringspakket waarmee bedrijven zich kunnen verzekeren tegen de gevolgen van netwerkfalen of gegevensverlies, of dat nu veroorzaakt is door cybercriminaliteit, virussen en hackers, of menselijke fouten. Dataguard biedt niet alleen dekking voor de directe financiële schade, maar ook voor een bedrijfsonderbreking en het herstellen van eventuele reputatieschade. Deze uitgebreide dekking maakt het product uniek in de markt.

"Netwerkrisico's zijn een belangrijke en groeiende zorg voor bedrijven, zoals ook is gebleken uit recent onderzoek van de Economist Intelligence Unit," aldus Ron Verhulsdonck, Manager Property & Casualty Benelux bij ACE Europe. "Netwerkfalen en gegevensverlies kunnen immers grote en veelomvattende gevolgen hebben. Zo zijn er de kosten die gepaard gaan met het herstellen van de systemen, maar is er ook mogelijk omzetverlies als het bedrijf noodgedwongen is stilgelegd. En de reputatieschade kan aanzienlijk zijn, zeker in geval van gegevensverlies of -diefstal."

Bestaande, traditionele verzekeringen bieden alleen dekking voor schade aan de fysieke IT-systemen en niet voor ontastbare zaken als gegevens. ACE Dataguard vult dit hiaat aan, met uitgebreide bescherming tegen financiële verliezen als gevolg van netwerkfalen en gegevensverlies.

ACE is actief betrokken bij het controleren van de netwerkbeveiliging van een bedrijf en adviseert haar klanten over de meest effectieve beveiligingsmaatregelen. Om een optimale dekking te kunnen garanderen, wordt Dataguard aangepast als er nieuwe vormen of toepassingen van cybercriminaliteit opduiken of als de technologie verandert.

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over ACE European Group Limited
ACE European Group Limited, een divisie van de ACE Group of Companies, heeft kantoren in 17 (de boilerplate van Miles Russell vermeldt 16 landen??) Europese landen. Wereldwijd is de ACE Group leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met maatschappijen gevestigd in 53 landen bedient de ACE Group diverse groepen van nationale en internationale klanten in ruim 140 landen.
ACE European Group Limited opereert in de Benelux onder de handelsnaam ACE Europe en biedt vanuit haar kantoren in Brussel en Rotterdam industriële schadeverzekeringen via de divisie Property & Casualty, en personenverzekeringen via de divisie Accident & Health / Personal Lines. Meer informatie vindt u op www.acelimited.com.