TomTom versterkt management team met drie nieuwe leden

Amsterdam, 25 oktober 2005 - TomTom, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, heeft het management team van het bedrijf uitgebreid met drie nieuwe leden. Harry van de Kraats zal de functie van Human Resources & Organisation Director vervullen, Clive Millington is benoemd tot Operations & Logistics Manager en Taco Titulaer wordt Head of Investor Relations.

"Deze uitbreiding van ons team onderstreept de niet aflatende groei van TomTom in de markt voor navigatie-oplossingen", zegt Harold Goddijn. CEO van TomTom. "De nieuwe mensen zijn alledrie gekozen vanwege hun ervaring, expertise en bewezen talenten in hun verschillende taakgebieden en we zien er dan ook naar uit om samen met hen de leidende positie van TomTom verder te versterken."

Het Human Resources-team is uitgebreid met Harry van de Kraats, die is benoemd tot HR and Organisation Director. Harry wordt verantwoordelijk voor de implementatie van de HR-strategie en personeelsontwikkeling bij TomTom. Hij zal tevens zitting nemen in de Directieraad. Harry heeft een Masters Degree in de Rechten van de Universiteit van Utrecht. Hij heeft ruim tien jaar gewerkt bij Unilever, gespecialiseerd in Human Resource management. Bij Unilever was hij HR Director of Ice cream & Frozen Foods. Daarnaast heeft Harry twee jaar als Director of Sales & Marketing Services gewerkt bij Wolters Kluwer. Met ruim 20 jaar ervaring in Consumer Electronics Operations Management, is Clive Millington benoemd tot Operations and Logistics Manager bij TomTom. Hiervoor was Clive als Director of Projects, Manfufacturing and Purchasing werkzaam bij Psion Pure Digital Limited en was hij Operations Director bij Psion Digital. Bij TomTom wordt Clive onder andere verantwoordelijk voor de efficiency en de effectiviteit, kostenbeheer en product demand fulfillment binnen de toeleveringsketen. Taco Titulaer tenslotte, zal als Head of Investor Relations bij TomTom verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, managen en coördineren van TomTom's Investor Relations, bedrijfsaankondigingen en financiële media. Hiervoor heeft Taco gedurende acht jaar verschillende financiële functies vervuld bij KPN. Hij is bij KPN tevens twee en een half jaar werkzaam geweest in Investor Relations. Hij heeft een Masters Degree in Business Economics.

Over TomTom
TomTom NV is een toonaangevende aanbieder van persoonlijke navigatieproducten en -diensten voor de consumentenmarkt. Alle producten van TomTom worden ontwikkeld met de nadruk op innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak en toegevoegde waarde voor de consument. TomTom biedt onder andere alles-in-één navigatieapparatuur aan, waarbij klanten het product meteen 'uit de doos' kunnen gebruiken. Daarnaast worden ook navigatiesoftwareproducten aangeboden die geïntegreerd kunnen worden met apparatuur van derden, bijvoorbeeld PDA's en smartphones. Het aanbod van producten en diensten van TomTom omvat onder meer de gerenommeerde TomTom GO familie van geïntegreerde navigatieapparatuur, de TomTom ONE, TomTom Navigator software voor PDA's, TomTom MOBILE navigatiesoftware voor Smartphones, TomTom Plus, een informatie- en dienstenpakket voor de TomTom navigatieproducten en het Webfleet-platform van Datafactory, voor 'Tracking & Tracing"-diensten. TomTom werd opgericht in 1991 in Amsterdam en heeft kantoren in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Taiwan. De producten van TomTom worden zowel via een netwerk van top retailers in 20 landen als online verkocht. Voor nadere informatie verwijzen wij naar onze website: www.tomtom.com.