Ingezonden persbericht


Inventive Systems en 2gather sluiten samenwerkingsovereenkomst

Rijswijk, Baarn, 25 oktober 2005 - ERP-leverancier Inventive Systems heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met 2gather. Beide bedrijven gaan gezamenlijk diensten en oplossingen verkopen aan en implementeren bij projectgestuurde organisaties, zoals adviesbureaus en marktonderzoekbureaus. Hierbij vormt iPower, de ERP-oplossing van Inventive Systems, de basis.

2gather biedt zijn klanten financiële en bedrijfskundige kennis en combineert die met expertise op het gebied van ERP-software. Daarnaast legt 2gather de nadruk op de rol van managementinformatie die het proces, de projecten en de dagelijkse besturing van de onderneming ondersteunt. iPower is al langer bij verschillende projectgestuurde organisaties in gebruik als centraal bedrijfsinformatiesysteem.

Inventive en 2gather hebben inmiddels al enkele gezamenlijke implementaties afgerond, die tevens hebben geleid tot een gestandaardiseerde implementatiemethodiek.

Beide bedrijven presenteren zich binnenkort tijdens het Marketing Informatie Event in de Rotterdamse Kuip, dat op 1 en 2 november 2005 plaatsvindt. Tijdens dit evenement presenteren 40 organisaties hun kennis en oplossingen op marketinggebied. Daarnaast zijn er circa 80 workshops te volgen. Het evenement wordt mede vormgegeven door de MarktOnderzoekAssociatie (MOA), het NIMA, het CRM Genootschap en het Genootschap voor Reclame.

###

Over Inventive Systems b.v.
Inventive Systems, gevestigd in Rijswijk, levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). De oplossingen van Inventive zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en kennen ruim 3.500 implementaties in Nederland. MKB-bedrijven profiteren met deze oplossingen van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatie- en agendabeheer, productiebeheer en Microsoft Office-integratie. De flexibele standaardsoftware van Inventive bestaat uit: iProfit single-user voor starters en zelfstandigen, iProfit MKB, een multiuser-omgeving voor MKB'ers, en iPower als krachtige ERP-oplossing. Inventive verkoopt zijn oplossingen via e-commerce en partners (iProfit) of direct op projectbasis. Alle applicaties functioneren onder zowel Windows als Mac OS. Bedrijven uit een groot aantal branches, waaronder de reclamewereld, horeca- en partyservices, marketingorganisaties, machinefabrieken, handelshuizen en accountants, gebruiken Inventive-producten.

Over 2gather
Veel organisaties worstelen met de voorspelbaarheid van het resultaat van hun inspanningen op het gebied van marketing, innovatie en operations. Vaak is de oorzaak niet het gebrek aan informatie, maar dat relevante informatie over vele personen en systemen verspreid is. 2gather Managers van Informatie is een ervaren specialist in het verzamelen, bundelen, hergroeperen en analyseren van alle harde en zachte informatie die in een organisatie beschikbaar is. Daartoe wordt vaak een nieuw, flexibel informatiesysteem gebouwd. 2gather Managers van Informatie werkt samen met alle betrokkenen, met als doel het realiseren van meer efficiency en een betere besluitvorming, zodat de concurrentiepositie van een organisatie verbeterd wordt.

Voor meer informatie
Inventive Systems b.v.
Abdon De Kousemaeker
Telefoon: 070 - 336 80 80
E-mail: info@inventive.nl

2gather b.v.
Luud Zanoni
Telefoon: 06 5123 1510
www.2gather.nl