Ingezonden persbericht

Nieuw internet radio station voor de "oudere jongere"

VEENENDAAL, 20051025 -- VEENENDAAL, 12 oktober 2005 - Vanaf heden is een Internet Radio Station actief, dat zich richt op de doelgroep 25 - 45 jaar: Retro Radio. Op dit station is voornamelijk popmuziek te horen uit de tijd dat de4ze groep mensen opgroeide: de 70's en 80's. Het station zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via de website www.retroradio.nl/


Retro betekent in het Latijn letterlijk "terug". In het geval van Retro Radio staat het met name voor interesse naar de tijd van de jaren 70 en 80; Popmuziek uit deze tijd is dan ook sterk vertegenwoordigd, al ontbreken ook de kwalitatief betere songs van heden niet.

"Op dit moment is de programmering nog voornamelijk non-stop" aldus Retro Radio, "echter 1 keer in de week, op dinsdagavond vanaf 20:00 uur kennen we een gepresenteerd programma. De gepresenteerde edities en eigen informatie zullen in frequentie toenemen in de komende weken".

Wat verder opvalt aan Retro Radio is, dat de bij de concurrentie zo populaire spelletjes, waarbij geld verdient wordt door luisteraars te laten bellen of SMS'en, geheel ontbreken. "Wij zijn deze spelletjes zat. Wij willen radio maken vanuit ons gevoel, als hobby, waarbij goede muziek en informatievoorziening voorop staat" aldus Retro Radio. "Dat dit succesvol is blijkt: ons onthaast programma Dromenland, elke werkdag vanaf 22:00 uur, is het best beluisterde programma. Retro Radio is puur, met het gevoel van de tijd waarin wij opgegroeid zijn!".



Ingezonden persbericht