Ingezonden persbericht


Geldshop.nl lanceert slimme hypotheekvergelijker

Een mix van vergelijken, online acceptatie en direct offerte.

De hypotheekconsument heeft het internet ontdekt als bron van informatievoorziening. Vaak ook is het mogelijk een offerte op te vragen die dan door de betreffende aanbieder fysiek moet worden verwerkt. Geldshop.nl heeft nu al deze zaken geautomatiseerd. Haar website is de eerste waar de hypotheekconsument direct informatie vergaart en keuze kan maken uit diverse aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn tevens reeds op acceptatiecriteria en beleidsregels van de hypotheekverstrekkers getoetst. De consument kan dus volledig via internet een hypotheek afsluiten.

Geldshop.nl heeft deze slimme hypotheekvergelijker onlangs gelanceerd. Naast een vergelijking van diverse aanbieders, kan er ook direct een online goedgekeurde aanbieding worden gekozen.

Nadat de belangrijkste gegevens zijn ingevoerd, wordt direct duidelijk welke banken een hypotheek willen verstrekken en onder welke condities. Door de ingebouwde acceptatiemodule worden de getoonde (rente)aanbiedingen ook daadwerkelijk geoffreerd. De module van Geldshop.nl heeft dan namelijk al getoetst op alle acceptatiecriteria en beleidsregels van de betreffende banken.

Vernieuwend is ook de maximale hypotheekberekening waarbij de klant van alle banken en elke hypotheekklasse de maximale hypotheek kan berekenen. Zoiets bestond nog niet voor internet.

Geldshop.nl biedt hypotheken aan van 15 hypotheekverstrekkers waaronder Bouwfonds, Postbank, SNS Bank, Bank of Scotland en GMAC. Het hypotheekassortiment zal de komende maanden nog verder worden uitgebreid.

De hypotheekapplicatie kan ook door tussenpersonen worden gebruikt die zelf niet over de benodigde WFD-vergunning voor hypotheken beschikken. Zij ontvangen hiervoor een aanbrengvergoeding. Geldshop.nl verzorgt de gehele afhandeling van de hypotheek, inclusief eventueel bijkomend advies.

Geldshop.nl is onafhankelijk en marktleider in financiële diensten via internet. Wij bieden de laagste prijs en de hoogste service op het gebied van hypotheken en consumptief krediet.

Geldshop.nl Contactpersoon:
St. Annastraat 261 drs. R. Theunissen
6525 GR NIJMEGEN r.theunissen@geldshop.nl 024-7505002 www.geldshop.nl


---- --