Time : 7:55:29 PM
Date : Monday, October 24, 2005
Sender Name: Prohairclinic (Transfue)

Liposuctie zonder chirurgie nu mogelijk dankzij nieuwe technologie

Ultra Contouring, liposuctie zonder chirurgie.

Gebruik makend van ultramoderne technologie van de firma Ultrashape en het 'Contour 1' systeem is het voor het eerst mogelijk plaatselijk vet te verwijderen zonder chirurgische ingreep.

Ontwikkeld door chirurgen
Plastische chirurgen hebben een gloednieuwe procedure op de markt gebracht waarbij plaatselijk vet definitief uit het lichaam verwijderd kan worden, zonder inwendige ingreep. De ontwikkeling van dit apparaat heeft vijf jaar geduurd en er werd meer dan zes miljoen dollar gespendeerd aan onderzoek en ontwikkeling. Het Europees goedkeuringscertificaat 'CE' werd in juli 2005 verkregen in de categorie 'medische apparatuur'.

Geen chirurgische ingreep
De nieuwe methode, Ultra Contouring, is gebaseerd op ultrasoon technologie. Speciale ultrasoon klanken worden door de huid gestuurd en gefocusseerd in de vetlaag. Hierdoor worden de vetcellen zodanig aan het trillen gebracht tot ze barsten. Dit gebeurt zonder enige vorm van chirurgische ingreep, er komen zelfs geen injecties aan te pas. Het valt het beste te vergelijken met een echografisch onderzoek, alleen heeft u na de procedure tot een halve liter vet minder in de behandelde zone. Dit komt overeen met een gemiddelde omtrekvermindering van twee cm, na één behandeling (resultaat van wetenschappelijke testen). De patiënt kan met een interval van een maand meerdere behandelingen laten uitvoeren, al dan niet in dezelfde zone, tot het gewenste resultaat bereikt is.

Veiligheid

- Alleen vetcellen worden verbrijzeld door ultrasoon pulsen. Andere weefsels blijven onaangetast (klinisch bewezen).

- Door middel van speciale software kunnen ultrasoon pulsen alleen binnen het te behandelen gebied gegeven worden.

- De ultrasoon pulsen worden door een optisch softwaresysteem bewaakt zodat het onmogelijk is om opeenvolgende pulsen op hetzelfde punt te geven.

- De energie van de ultrasoon werkt uitsluitend in het focuspunt onder de huid. Daar het om een mechanisch ultrasoon procedure gaat (vibraties) ontstaat er geen verhitting die tot verbranding kan leiden.

- De verbrijzelde vetcellen worden door het lichaamseigen immuun- en lymfensysteem afgevoerd. Dit proces duurt 2 tot 3 weken, wanneer het resultaat ook zichtbaar wordt.

Welke zones behandelbaar ?
De behandelbare zones zijn: buik, maagstreek, flanken (love handles), binnen- en buitenkant dijen. Er dient minimum 1,5 cm vetlaag aanwezig te zijn in het te behandelen gebied. Ultra Contouring is geen middel tot afslanken en kan niet dienen voor gewichtsverlies.

"Walk in, walk out" behandeling
Een sessie duurt 1 tot 2 uur waarbij de patiënt al liggend wordt behandeld. Er wordt geen gebruik gemaakt van enige vorm van verdoving, er zijn geen injecties nodig omdat de behandeling volledig pijnloos is. Na de behandeling is er geen enkele naverzorging nodig, de patiënt gaat gewoon verder met de dagdagelijkse activiteiten.

Ultra Contouring wordt vanaf november voor het eerst in de Benelux aangeboden door ProBeautyClinic te Mechelen.

Website: www.probeautyclinic.com
Email: probeautyclinic@hotmail.com

We nodigen u van harte uit op onze persconferentie.

Vrijdag 28 november 2005
Aanvang: 9u30
ProBeauty Clinic
Schaliënhoevedreef 20
Gebouw H
B - 2800 Mechelen

+32(0)15.71 51 10
probeautyclinic@hotmail.com
www.probeautyclinic.com

Contactpersoon:
Bart Verbeeck, 0496.503 490

Gelieve ons per e-mail te contacteren indien u aanwezig wil zijn op de persconferentie: probeautyclinic@hotmail.com

Wegbeschrijving

Vanuit Brussel:
Neem de E19 Brussel-Antwerpen in de richting van Antwerpen. Verlaat de autosnelweg bij uitrit 9 - Mechelen Noord - en volg de weg tot aan een splitsing. Aan de splitsing slaat u rechtsaf en volgt u de weg richting R6 (Heist-op-den-Berg). Vervolgens slaat u aan de eerstvolgende verkeerslichten linksaf (Antwerpsesteenweg). Na ongeveer een halve kilometer slaat u linksaf en komt u in de Schaliënhoevedreef (er staat een bord 'Mechelen Noord'). Na 200 meter ziet u de inrit van 'Mechelen Campus' aan uw rechterkant. Gebouw H vindt u links achteraan op het domein.

Vanuit Antwerpen:
Neem de E19 Antwerpen-Brussel in de richting van Brussel. Verlaat de autosnelweg bij uitrit 9 - Mechelen Noord. Aan de eerstvolgende verkeerslichten net na de afrit, slaat u rechtsaf. Na 400 meter volgt u de splitsing naar rechts, richting 'Heist-op-den-Berg' (R6). Vervolgens slaat u aan de eerstvolgende verkeerslichten linksaf (Antwerpsesteenweg). Na ongeveer een halve kilometer slaat u linksaf en komt u in de Schaliënhoevedreef (er staat een bord 'Mechelen Noord'). Na 200 meter ziet u de inrit van 'Mechelen Campus' aan uw rechterkant. Gebouw H vindt u links achteraan op het domein.

URL: http://www.probeautyclinic.com http://www.ultrashape.com