Gemeente Cromstrijen


25-10-2005

Begrotingskrant huis-aan-huis verspreid

Deze week is de begrotingskrant huis-aan-huis verspreid in Klaaswaal en Numansdorp. In deze krant leggen wij voor de laatste keer in deze raadsperiode de begroting aan u voor. In maart 2006 zijn immers de gemeenteraadsverkiezingen, waardoor de samenstelling van ons college van burgemeester en wethouders kan veranderen. Wij blikken in de krant samen met u terug op de afgelopen bestuursperiode. Verder leiden wij u kort door de begroting 2006. Dit doen wij aan de hand van de tien programma's waaruit de begroting is opgebouwd. De gemeenteraad besluit in de raadsvergadering van 1 november of hij met deze begroting instemt. Uiteraard bent u van harte welkom om deze vergadering vanaf de publieke tribune bij te wonen. Op de laatste pagina van de krant besteden wij aandacht aan een aantal recente gebeurtenissen en verschillende activiteiten die in het vooruitzicht liggen.

Financieel op koers
Onlangs hebt u in de regionale kranten kunnen lezen dat de gemeente Cromstrijen financieel weer op koers ligt. Dat is ook zo. In zijn voorwoord in de begrotingskrant verwoordt wethouder Flieringa de financiële positie van de gemeente als volgt: 'In de Begrotingskrant van vorig jaar gaf ik aan dat het beter gaat met de financiën van de gemeente Cromstrijen. Het herstel heeft zich, zoals verwacht, voortgezet en bij de begrotingsbehandeling 2006 kunt u constateren dat wij financieel op koers liggen.'

Meer achtergronden over de financiële positie van de gemeente vindt u in de begrotingskrant. Mocht u de begrotingskrant niet hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen met onze medewerker Communicatie en Informatie, telefoon (0186) 656135 of e-mail c.holster@cromstrijen.nl. U kunt de krant ook downloaden via nieuws > gemeentekrant oktober 2005.