Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging

09-09-2005

Ontbijt mee met Hoogervorst

Wilt u als verpleegkundige ontbijten met minister Hoogervorst van VWS? Op donderdag 27 oktober kan het. Op verzoek van de minister vindt dan in Delft voor de tweede keer een ontbijtsessie plaats. Verpleegkundigen die werkzaam zijn in het ziekenhuis kunnen zich hier nu voor aanmelden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de AVVV en het LEVV.

Patiëntveiligheid
Het eerste ontbijt met verpleegkundigen afgelopen voorjaar is minister Hoogervorst goed bevallen. "Zeer nuttig en leerzaam", waren zijn woorden. Deze tweede bijeenkomst, in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, vindt plaats in het kader van het project Sneller Beter (zie www.snellerbeter.nl). Het thema van het ontbijt is patiëntveiligheid en de rol die verpleegkundigen hierin vervullen. Er zullen twee korte presentaties zijn over dit thema en vervolgens zal de minister met de verpleegkundigen in discussie gaan.

Aanmelding
Verpleegkundigen uit het hele land die (deels) werkzaam zijn in de ziekenhuispraktijk en willen deelnemen aan het ontbijt, kunnen zich nu aanmelden. Stuur daarvoor uw naam, functie en adresgegevens per e-mail naar ontbijtenmethoogervorst@avvv.nl. Het ontbijt is van 08.30 uur tot 10.00 uur. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn maximaal 80 stoelen te vergeven. Krijgt u een stoel toegewezen, dan ontvangt u na aanmelding een definitieve uitnodiging met het adres van de locatie.