Ingezonden persbericht


3e lustrum Nationale Kunstbeurs AFA

Op 27 oktober opent het Autotron in Rosmalen haar deuren voor de vijftiende keer voor de bezoekers van de Nationale Kunstbeurs, beter bekend als de Art Fair Autotron. Deze voor Nederland unieke beurs heeft zich de laatste jaren meer en meer geconcentreerd op het tonen van hedendaagse en moderne kunst, aangevuld met kunst uit de 20ste eeuw, kunstboeken en antieke juwelen en zilver.

De liefhebbers van hedendaagse kunst komen volledig aan hun trekken: het aanbod van de ruim 40 deelnemende galeries bestrijkt zowel figuratieve als abstracte kunst in verschillende disciplines: schilderijen, beelden, glas, grafiek en toegepaste kunst. Alle aangeboden werken zijn van goede kwaliteit en zeer redelijk geprijsd.

In een ongedwongen sfeer kunnen bezoekers zich oriënteren op en genieten van het aanbod. De AFA is ruim van opzet en biedt een sfeervolle ambiance waarin ongetwijfeld ook dit jaar veel kunstwerken van eigenaar zullen verwisselen.

Speciale aandacht wordt besteed aan de kunstenaars die hebben geparticipeerd in het project Paint a Future. Onder hen bevinden zich beroemde Nederlanders, die allen belangeloos hebben meegewerkt, waarin tekeningen van arme kinderen uit Zuid-Amerika de inspiratiebron vormden voor hun kunstwerken. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan diverse initiatieven in dit door tegenstellingen gedomineerde continent.

Om het derde lustrum van de AFA extra luister bij te zetten, kunnen bezoekers meedoen aan de verloting van een kunstwerk: 'Flowers', een zeefdruk ter waarde van 800 euro naar ontwerp van Andy Warhol en uitgebracht door Sunday B. Morning. De gelukkige winnaar ontvangt na het einde van de beurs bericht.

Op de website www.artfairautotron.nl treft men de actuele lijst

van deelnemers aan en een visuele impressie van een gedeelte van het aanbod.

Art Fair Autotron: 27 t/m 30 oktober

Openingstijden: donderdag 12.00-21.00 uur,

vrijdag t/m zondag 11.00-19.00 uur

Toegang: 8 euro per persoon, tot 16 jaar gratis

Locatie: Autotron, Rosmalen,

snelweg A59 Den Bosch - Oss

Voor meer informatie en/of fotomateriaal:
Art Selection, T/F 072-5895018, e-mail susanne.ooms@tiscali.nl

susanne.ooms@tiscali.nl

Bezoekadres:
Libéma Exploitatie BV
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

( 073 - 5 23 33 19 (rechtstreeks)
www.libema.nl