Ingezonden persbericht


Wereldpremière Dance Opera Orfeo

NOG ENKELE TAFELS VERKRIJGBAAR

Wereldpremière Dance Opera Orfeo van Laurens van Rooyen

27 oktober 2005 Beurs van Berlage Amsterdam

www.danceopera.nl

Een unieke gebeurtenis vindt plaats als opening van het Amsterdam Dance Event op 27 oktober a.s. in de Beurs van Berlage te Amsterdam: de wereldpremière van de Dance Opera Orfeo van Laurens van Rooyen. Een spektakel waarin bijzondere muziek, streetdance, acrobatiek en het verhaal strijden om de eer. Van Rooyen componeerde zijn Orfeo samen met Geert Huinink, ondermeer componist van Dj Tiësto. De internationale streetdance-,skating en acrobatiekgroup ISH zal de Opera uitvoeren en de bekende acteur Porgy Franssen speelt de rol van verteller Mercuur.

Start van het programma van de VIP première is: 17.30 met een ontvangst van binnen- en buitenlandse gasten met champagne en een diner in de grote zaal van de Beurs rond het podium. Staatssecretaris van Gennip van Economische Zaken opent de avond en noemt Orfeo nu al een voorbeeld van Nederlandse innovatie. Dit keer geen conferenties en congressen maar een nieuw product dat geboren werd uit passie, zin voor avontuur en ondernemerschap van verschillende generaties en artiesten. In dezelfde geest wordt die avond een deel van de opbrengst besteed aan een goed doel: muziekinstrumenten voor kinderen in voormalig oorlogsgebied.

Het merendeel van de 60 tafels is reeds verkocht aan een keur van bedrijven en organisatoren. Nog enkele tafels zijn beschikbaar voor bedrijven en organisaties die met medewerkers en/of relaties een bijzondere avond willen mee maken of die geïnteresseerd zijn in de Dance Opera als toekomstig evenement. Orfeo zal na de première in verschillende versies verkrijgbaar zijn: van een evenement voor bedrijven, congressen en jubilea tot aan een avondvullend programma voor schouwburgen en theaters. Eigentijds en dus maatwerk! Ook in het buitenland zal de Dance Opera worden aangeboden.

Mis deze kans niet en reserveer zo snel mogelijk een tafel. Meer dan 60 tafels zullen niet worden aangeboden. De prijs per tafel voor 10 personen is ¤3500, inclusief champagne, diner, première Dance Opera en bijdrage aan het goede doel.

Neem vandaag nog contact op met Speakers Academy® voor het reserveren van een tafel. Indien u deze show voor uw eigen organisatie in wenst te zetten neemt u dan contact op met het Sales team van Speakers Academy® zij kunnen een offerte op maat voor u maken.

WIj zijn bereikbaar op: 010 - 433 33 22

Europa`s grootste sprekersplatform Speakers Academy heeft een breed en veelzijdig bestand opgebouwd van professionele sprekers die lezingen en voordrachten geven op het gebied van wetenschap, politiek, communicatie, motivatie, kunst en cultuur, sport en bedrijfsleven. Het bestand bestaat uit 1.500 sprekers in Nederland en wereldwijd uit 35.000. De kracht van de Speakers Academy is dat de kerntaak niet alleen bestaat uit het regelen van een spreker, maar veel breder is. Er zijn intake gesprekken met de bedrijven of evenementenbureaus om precies te achterhalen welke boodschap overgebracht moet worden en op wat voor manier. Speakers Academy beheert de agenda van haar sprekers ook tijdens hun afwezigheid. Het account team van de Speakers Academy® staat borg voor een vlekkeloze boeking en een uiterst precieze planning.

Speakers Academy®
Postbus 22307
3003 DH Rotterdam
010-4333322
info@speakersacademy.nl