Gemeente Drechterland 20-10-2005
Inspraak over het nieuwe bestemmingsplan Pancratius.

In Oosterblokker wordt een nieuwe school met een aantal woningen gebouwd.

Waar en wanneer kunt u het nieuwe bestemmingsplan inzien?Dat kan vanaf donderdag 27 oktober tot en met woensdag 7 december 2005 tussen 9.00 en 12.30 uur bij de sector Grondgebied in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hoogkarspel.

Tevens kunt u het plan op dinsdag 1 november 2005 tussen 19.00 uur en 21.00 uur inzien tijdens een inspraak/inloopavond in De Harmonie te Oosterblokker. Daarbij zullen medewerkers aanwezig zijn om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Indienen inspraakreacties
Indien u op het nieuwe bestemmingsplan wilt reageren dan kunt u vóór 8 december 2005 uw schriftelijke reactie indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 9, 1616 ZG HOOGKARSPEL.

Bij de sector Grondgebied en tijdens de inspraak/inloopavond zijn formulieren voor het indienen van uw inspraakreactie beschikbaar.

Wat gebeurt er met de inspraakreacties?
De inspraakreacties worden beoordeeld en kunnen eventueel leiden tot een aanpassing van het nieuwe bestemmingsplan. De reactie van burgemeester en wethouders op de inspraakreacties worden behandeld in een vergadering van de commissie Grondgebied (naar verwachting in januari of februari 2006).

Daarna start de officiële procedure tot vaststelling en goedkeuring van het nieuwe bestemmingsplan.