Hoogheemraadschap van Rijnland


Bijeenkomst wateroverlast

Persbericht 20 oktober 2005

Op donderdag 27 oktober organiseert het hoogheemraadschap van Rijnland vanaf 20:00 uur een bijeenkomst bij Avifauna voor belanghebbenden van het landelijk gebied tussen Alphen a/d Rijn en de Westeinder plassen. Tijdens de bijeenkomst kunnen zij reageren op de aanbevelingen van het dagelijks bestuur van Rijnland om het risico van waterschade zoveel mogelijk te beperken in het betreffende gebied en kunnen zij ideeën meegeven. In het weekend van 12 augustus heeft het gebied te kampen gehad met wateroverlast door extreme buien.

De ideeën en meningen over de aanbevelingen die het hoogheemraadschap tijdens de avond presenteert worden ter overweging meegegeven aan het algemeen bestuur van het hoogheemraadschap van Rijnland. Zij nemen op 23 november aanstaande het uiteindelijke besluit over de aanbevelingen. Tijdens een eerdere bijeenkomst is het hoogheemraadschap in gesprek gegaan met bewoners en is informatie uitgewisseld om te kijken of en wat er verbeterd kan worden. Dit is meegenomen in de aanbevelingen.

Meer informatie

Voor meer meer informatie kunt contact opnemen met de afdeling Communicatie van het hoogheemraadschap van Rijnland, telefoon 071 - 3063402 of 06 - 21581944.

Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek naar het gebruik van onze website. Wij verzoeken u vriendelijk aan dit onderzoek deel te nemen.